Yektek22 Öf kızlar kuruntu yapıyorum biliyorum ama aklıma geliyor dünden beri tüp bebek ile hamileyim acıbadem de oldum. Karışma gibi bir durum söz konusu olamaz dimi ya daha önce böyle bir şey yaşanmış Türkiye’de
Nurr52 Yektek22 bizde embriyolog 4 kere falan teyit etti ,eşimle ismimi sordu geldi gitti başımda kendisi söyledi .Bende duymiştim olduğunu ama içim rahat etti embriyolog öyle yapınca
Bebegim3444 Yektek22 açıkçası bunu ben değil de eşim düşündüm. İkizler doğunca tıpa tip aynı biri babası biri ben olunca da tamam dedi bi yanlışlık yok 😂😂
Yektek22 canbebekku21 acıbadem hastanesi çok iyi bir hastane. Ama yine de olabilir mi diye geldi aklıma milyonlarca kişi var kimsenin korkmadığı durum benim aklıma geliyor ya 😀
Yektek22 Nurr52 embriyolog değil ama trasnfer yerine girince bilekligi alıp okuttular ekranda otomatik bizim ismimiz yanmıştı
Yektek22 Bebegim3444 herkesin bı aklina geliyor demekki ama çevremde kax kişi var tüp bebek ile hamile kalan hiç bir sorun görmedim ben
Yektek22 mrp2023 bizde kart yoktu trasnfer günü bileklik taktılar o bilekliği ekrana okuttular ekranda otomatik ismimiz çıktı