Tazeanne0641 Bi radyoloji bide kadın doğum yapıyormuş. Hangisini tercih ettiniz ? Ve süreleri ne kadar bilgi verir misiniz memnun kaldınız mı
Bahar0993 Tazeanne0641 merhabalar biz 36. Haftalardayız artık atakent cihan hastanesinde talipliydim ama öneriler ve araştırmalarım sonucunda detaylı ultrasonu gölcük Medar hastanesinde yaptırdım prof. İzzet Şahin beye çok memnun kaldım kesinlikte tavsiye ederim. Sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebişinizi inşallah 😇
Tazeanne0641 Bahar0993 teşekkür ederim sizde inşallah sağlıkla kavuşursunuz 😍 kaç dakika sürmüştü CD falan verdi mi acaba
Aysunxyz Bahar0993 sağlıkla gelsin inşallah öncelikle ☺️ medarda kaç tl ye yaptırdınız detaylı ultrasonu
Bahar0993 Tazeanne0641 teşekkür ederim. Yarım saat kadar sürmüştü diye hatırlıyorum çok detaylı inceleyip aynı zamanda bizleri de bilgilendirmişti cd ve dosya şeklinde çıktı vermişti.
Aysunxyz Aysunxyz ben de cihan hastanesine gidiyorum detaylı orda yok diye biliyorum devlet içinde sıra çokmuş ama özellerdede ücret fazla diye duydum
Bahar0993 Aysunxyz evet cihan hastanesinde yok diye gitmiştim ben de devlette de kaydım hiç yoktu ve yer bulmak çok zordu ama fiyat olarak 3500 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam şubat ayında gitmiştim şu an için fiyat bilgim yok
Ela__nur Aysunxyz Merhaba bilgi aldınız mı acaba ne kadara yapılıyormuş muayene ücreti falan ne kadarmış acaba
Aysunxyz Ela__nur merhaba, yok medar bi tık terste kalıyor bana konum olarak o sebeple sormadım tekrar, şehir hastanesinden ayrıntılı usg için randevu aldım muayeneler için de cihan hastanesine devam ediyorum
Ela__nur Aysunxyz şehir hastanesinde randevu alamadım ben dolduğunu söylediler ama siz ne zaman aldınız