Merhaba hanımlar nasılsınızz 🥹 biz son 100 e girmiş bulunmaktayız, ikili rakamlara geçince sanki hafiften bi olayın ciddiyetiyle karşı karşıya gelmiş bulunuyorum 🥹😅 Doğum çantasını hazırlamaya başlasam mı eşyalarını etiket söküp yıkasam mı erken mi daha alacaklarım bitmedi eksiğim var mı falan filan iyice moda girdim.. Bugün sağlık ocağı kontrolüne gittim tetanoz aşısı oldum, cumartesi günü ise normal kontrole gideceğim 25+5 im nasipse doğumum eylülün ikinci haftaları gözüküyor. Çaktırmayın ama 5 hafta da 5 kilo daha almışım.. ee ama bayramm zaten iştahım açılmış her gittiğim ziyarette önüme ikramlar geliyor🤦🏻♀️
Allahtan çok hareketliyim de doktor biraz dinlen ayakların şişmiş dedi bayram yaklaştığı günlerden beri oturduğum pek söylenemez temizlik o bu şu derken 😅
Şimdiler de ise ağırlaştım oturduğumda saatlerce sabit kalamıyorum gece sağa sola dönerken zorlanıyorum iştahım açıldı ama çok yediğimde mide bulantım oluyor onun haricinde bebeğin hareketlerini gözle görebilmek beni aşırı mutlu ediyor.. açıkcası onun için her şey değer diyorum.
Sizler nasılsınız nasıl geçiyor günleriniz🥹