Eslem2112 Anca yapabildim bebelerimi uyuttum temizlik daha yapmadım 😂sunumsuz olsun bu seferlik zaten pekte beceremem
Hdyhdy Eslem2112 yaa afiyet olsun canım, keşke yakınlarda olsak buluşur kahve saati yapardık,benim hiç arkadaşım yok , tek gördüğüm yüz mendebur kaynanam ve yilan dilli kızcağızları , ben de iki insan yüzü görürdüm hiç olmazsa
Ceiydda Eslem2112 afiyet olsun 20 günlük bebem var kahve neydi çay neydi unuttum resmen bebeğim hep temas istiyor 🥹🥰
1_Pandackk Eslem2112 seviyorum da bende vertigo hastasiydım kbb ye gittigimde kahveden uzak dur demişti o gün den beridir ağzıma sürmedim korkudan tekrar baş dönmesi yasarmiyim korkusu var 😃
Eslem2112 Ceiydda geçecek bacımsu benimkiler iki tane çok şükür artık biraz refah seviyem yükseldi kahveyi ılık içiyorum 😂
Guzelanne56 Eslem2112 şu an saat 13:40 gece kızım çok geç yattığı için 11’de uyandık sabah sekizden beri uyutmaya çalışıyordum zaten zaten uyurken 1 saat uyumuşum eşim erken çıktı bugün normalde gece çalışıyor kızımı 1 saatte besledim zar zor yemiyor bu aralar şu an o oynuyor ben süt sayıyorum kahvaltı yapmayı düşünüyorum yani bırak evi toplamayı daha kahvaltı bile yapmadım yazık bana vallahi
Eslem2112 Guzelanne56 gelip geçici canım bunlar her anın tadını çıkar büyüyorlar allah sağlık versin huzur versin gerisi çok kolay 🥰🙏
3_bebelianne Eslem2112 Bende içtim çikolatada aynıydı🙈 içindeki beyaz çikolata efsane afiyet olsun canım