a-b1 Mihrimahbukre kendisi bir şey olamamış kişiler eş mesleğiyle övünür. Halk ne mesela hayırdır yani kocan belediye başkanı cumhurbaşkanı falan mı
Mihrimahbukre a-b1 anladık tamam sen bişey olmuşsun burda birilerini ezmek için gelmişsin evet biz bişey olmadık kocamız yetiyor bize
S-nss a-b1 ya iyi misiniz arkadaşlar postu açan arkadaş eşinin mesleği ile övünmemiş sadece sormuş imam eşi var mı diye?? Ne kadar acımasız yorum yapıyorsunuz hemde hamile bir kadına
sednc0 Mihrimahbukre sadece imam eşleri mi yaşıyor bunları polis eşleri de aynı mesleğinizi özel olarak belirtmeniz garip arkadaşlarda bu sebepten eleştirilerini yapmış
Mihrimahbukre sednc0 ne tür yorumlar yapılmış size de kendini eşinin işiyle övündüğünğ söylese emnim sizde kızarsınız ben bizim taraftan ne yaşadığımız açıkladım bence zaten bu tip işlerde durumlar hep aynı sadece hassas noktalar çok farklı
Acelya11 sednc0 herkes post açıyor bu şekilde muhabbet edip tanışıyorlar benşm kendi mesleğimde var imamlıkda hiiiç övğnülecek bir meslek değil ayrıca yaşanan zorluklarla ilgili muhabbet etmek istedim
Mihrimahbukre a-b1 eleşltıediğiniz kişiyle aynı durumdayım siz niye yorum yapıyorsunuz ayrıca bişey sanmak nedir ya benim postum olmayabilir eşimin işiyle de övünebilirim demek ki siz hiçbirşeyiyl övünüyor sunuz
a-b1 Mihrimahbukre pardon da sen niye yorum yapıyorsun ??? Aynı durumdaysan sende bir şey olamamış sadece eşiyle övünen bi görgüsüzsün anladın mı. Bu zamana kadar bırak kavgayı kimseyle tartışmadım bile burda. İşine git uğraştırma beni
a-b1 Mihrimahbukre evet ben bir şey oldum ama kendi mesleğimle de övünmem . Sen kocanla övünmeye devam et.
Acelya11 Mihrimahbukre siz nerde oturuyorsunuz canım ? Gel içimizi dökelim bşraz yazsakta yazmasakda post açsakta açmasakta zorbalanacağız zaten kocaman sarılıyorum sana 🤗kaç yaşında çocukların
Acelya11 forumgurmesi neden hanımefendi benim lıjmanda kalan bizim gibi olan eşlerle muhabbet etmem yasak mı zorluklardan bahsetmek kendi sorunlarımızı konuşmak hamilelikten konuşmak bana yasakmı?
Acelya11 anneoluyorumm13 cemaatle sorun yaşayanlar falan oluyorda ona göre oraya tayn istemeyelim diye sordum😂
Acelya11 Eres26 ben mesleklerinizi söyleyin diyip şunun eşiyim demedim hava atılacak bir iş de değil benim kendi mesleğimde var öğretmenim ama imam eşleriyle de tanışmak istedim lojmanı cemaati vs muhabbet edelim diye siz neden yazdınız kü ?
Eres26 Acelya11 durumunuzu okuyunca üzülmüştüm doğu imkansizlik vs vs ama bu yorumunuzu yeni gördüm Herkes her posta yazma özgürlüğüne sahip siz bana siz buna neden yazdınız diyemezsiniz.
Acelya11 3_bebelianne köy halkı cemaat ? Cumhurbaşkanı koskoca türkiye devletine hitap eder biz mahalle halkıyla yakınlık kurarız sadwcw
Acelya11 3_bebelianne kendi mesleğim de var hanfendi ama ben lojmanda kaldığım için böyle yazmak istedim çok sorunlar yaşıyoruz muhabbet etmek istedim derdiniz ne acaba
3_bebelianne Acelya11 hanfendi değil hanımefendi olacak o😂😂vizyonsuzluğunuz derdim mi en son sizle olur derdim tdklık yapamayacağım bana dahada yazmayın🙈🙈
Acelya11 a-b1 ben öğretmenim kendi mesleğimde var ama lojmanda kaldığımız için muhabbet etmek istedim köy halkı kastettiğim sizin derdiniz ne acaba
a-b1 Acelya11 derdim yok halk neee? Senin kocan cumhurbaşkanı mı ki halktan memnun olcak veya olmayacaksınız
Acelya11 minismom ben öğretmenim o post kendi mesleğinizi yazın diyip eşinin mesleğiyle övğnen bir posttu ben lojmanda kaldığımız için imamlıktan kaynaklı eşler le muhabbet etmek istedim szin derdiniz neydi?
Acelya11 minismom neden kalp kırıyorsunuz ben öğretmenim zaten meslepim var lojmanda kaldığımız için bazı sorun lar yaşadığımız için muhabbbet etmek istedim imam eşleriyle kalp kırınca hoşuna mı gidiyor?
Acelya11 Opmiyimgebeyim bende öğretmenim canım lojmanda kaldığımız için eşlerle muhabbet edelim diye açtım post sende dinkültürü öğretmeniymişsin USLUBUN çok çirkin Dinimizde alay etmenin yerini iyi bilirsin kalp kırmanın yerini…