Aysegulmert Bende gebeliğimi 25000 ile öğrendim 6 haftalıkken ve tekil gebeliğiz . İkiz gebelik olmuyo hcg yüksekliği her zaman
Tomurcuk123 Aysegulmert canım bende bugün doktora gittim normal dedi çok teşekkür ederim ikiz yada tek önemli değil sağlıklı olsun da tedavi goruyodum tedaviyle olmadi kendiliğinden oldu ama daha kalp atilsarini duymadım 10 gün sonra gitcem şuan 5 haftaligiz
Aysegulmert Tomurcuk123 benimde mucizem 6. Sene de kendiliğinden geldi ki 6 kez aşılama ve 2 düşük var. Rabbim kucaklarımıza da sağsalim almayı nasip etsin
Tomurcuk123 minimomy_ amin canm insallh bide kalp atışlarını duysam içim rahatlicak 10 gün sonra tekrar gitcem bakalim
Tomurcuk123 Aysegulmert amin canm benim insallh tedaviyi anlarım rabbim o günleri tekrar göstermesin insallh 🥰
Asli0808 Kızlar bende dün verdim kan sonucum 29800 bugun sağlık ocagindan ogrendigim ikiz mi korkutmayin beni acaba yanlış mı söyledi e nabzı da görünmüyor sonuc
Tomurcuk123 Asli0808 canım ultrasonla bellili olur bnimde yüksek çıktı supelendim ama ikiz değil yeterki sağlıkli olsun
Tomurcuk123 Melissayda öğrendiğimde 5 haftalıkmis üstüme görme yaşamisim canım şuan 6 haftlaik tek sağlıklı.olsunda 🙏
Tomurcuk123 Melikeex canım bsy dicem ilk haftalarda alttan ağrın oluyomuydu baskı yapar gibi arada bı ağrı oluyomuydu
Melikeex Tomurcuk123 yok canım olmuyordu ama devamlı kanamam vardı 15 haftalıkken hem ikiz olduğunu hemde birini kaybettigimi öğrendim 3 ay boyunca kanamam durmadı ilaçlarla tutundu çocuğum