Sadecebirisi Kizim daha üç buçuk aylik ve ben daha adet olmadim.Bi kaç gündür yemek yedikten sonra midem bulanıyor.Tuvalete sık sık çıkmaya başladim.Acaba adet görmeden yeniden hamile kalabilir miyim
ShutUp Sadecebirisi bende 4 ay oldu aktif emzirdiğim için olmuyorum diye düşünüyorum ama bir yandan da hamilelik ihtmalim de az da olsa var bu ay sonu bakıcam 😬
Denizahsen Sadecebirisi evet adet görmeden hamile kalmanız mümkün hatta doğumdan sonra doktorum hamile kalma ihtimalinin daha yüksek olduğunu söylemişti
Sadecebirisi ShutUp süt korur dediler o yüzden çok takmadim ama şu an içime bi kurt düşmedi değil yani.Yarin sabah ilk iş bi test alip garantiye alayım en iyisi😁
Mrvsmt2502 Sadecebirisi mümkün tabiki 😃 bi test yapın isterseniz . Süt korur derler ama korumaz aksine doğumdan sonra rahim gebe kalmaya en müsait halinde 🥲 geri çekilmede koruma yöntemi değil zaten bacım 🤗
ShutUp Sadecebirisi annem beni emzirirken hamile kalmış 🫠 hakkınızda hayırlısı olsun bebeğiniz ilk çocuksa ve şayet hamileyseniz bence güzel bir durum beraber büyüyecekler ben hamileysem çok mutlu olucam biraz deli cesareti ama olsun evlat evlattır sonuçta 😄
Sadecebirisi ShutUp birlikte büyümeleri güzel tabiki ama şuan ki şartlarda pek mümkün değil benim için😃hakkinda hayirlisi olur insAllah🤲🥰
Sadecebirisi Mrvsmt2502 yaptım negatif.Ama bu zamana kadar adet olmamam normal mi.Doktora gitmeli miyim acaba
Mrvsmt2502 Sadecebirisi doğumdan sonra düzensizlik olabiliyor. Biraz daha bekle yine olmazsa bi görün bence
Cansu4oz Adetimin gecikmesinn 40. Günündeyim ve yeni hamile olduğumu öğrendim gec döllenme ile mümkün yani canim