Gamzeeeefg En son reglimden 2 gün sonra muayene oldum ultrasonda minicik kese gördük doktorum 2 hafta sonrasına bir daha gel dedi . Göğüs hassasiyetim vardı belirti olarak sadece ama şuan o kadar az ki boş gebelik olabilir mi ?
Busranur_mnts Gamzeeeefg o zaman kese görünmesi bile iyi genelde erken görünmez boş gebelik nadir olan blişey stres yapmayın kese 25mm olup hala bebek yoksa boş gebelik diyolar o ds 6 7 haftayı buluyor
Gamzeeeefg Busranur_mnts içimi rahatlattınız beklemek çok zor belirsizlik daha zor insanın aklına bin tane şey geliyor 😢 6+5 de felan gidicem muayeneye inşallah bakalım ne olucak
Nhrdk yabna Gamzeeeefg bence de panik yapma gebelikte bir gün diğerini tutmuyor. 9 haftalığım bir gün hiçbir belirti yok diğer gün başka
yabna Gamzeeeefg benimde bazen öyle oluyor ama belirtiler yok olup tekrar gelebiliyormuş benim mesela öyle birden göğüslerim aşırı hassaslaşıyor ertesi gün bakıyorum normale dönüyo
yabna Gamzeeeefg bende de 6 haftalıkken bebek gözükmedi yolk kesesi gözüktü yolk kesesi varsa bebekte büyük ihtimal var dedi bana doktor ama bende bilmiyorum şimdilik 7. haftda gel dedi bana gitmedim ben biraz daha zaman geçsin istedim haftaya gideceğim en azından garanti olur şu an 7+5im
Gamzeeeefg Gamzeeeefg doktorunuz öyle dediyse içiniz rahat olsun bende şuan belirsizlik var bebeğin canlanmasını bekleyeceğiz dedi dr’um birde çok erken öğrendim ben ondan zaman da geçmiyor tedirginim de reglden 6 gün öncesi öğrendim