sağ salim kucağına al inşallah canım, öncelikle korkma emin ol Rabbim bir kolaylık veriyor
1)yanına kayısı hoşafı al hem kabız olmazsın hem de süt yapar ayrıca süt yapması için rezene , dut kurusu da al yanına
2)bol kahve ve bitter çikolata al ki narkoz etkisini azaltır ve ağrı cekmezsin
3) depend al yanına kanaman olacağı için lazım olacak
4) ic çamaşır ve pijama alırken beli çok sıkmayacak şeyler al çünkü dikiş yerine geleceği için baskı yapmasın, elbise tarzi da giyebilirsin
5)temiz bir tülbent al yanına, sütünün gelmesi için sıcak suya batırıp göğüslerine koyarsan kanalları açıp sütün çabuk gelir
6) hemşireler tavsiye etmiyor ama ben yanıma süt sağma pompasi aldim , çünkü göğüs ucum çıkmamıştı bebegim ememiyordu
7) mutlaka gümüş kapak al ilk zamanlar göğüsler yara oluyor öncesinde kullan ki faydasini görürsün
8) yanında kalacak kişi mümkünse pozitif ve kafanın uyustugu biri olsun çünkü yanında hep o olacak yeri gelecek seni motive edecek çünkü insan o an aşırı hassas oluyor
9) ameliyat sonrası ağrı kesici yapıyorlar ama ben yine de yanima parol almıştım, bazen dayanamayacagim tarzda ağrılarım oluyordu
10) bol bol yürüyüş yap canım ne kadar yürürsen çabuk toparlanirsin ama kendini kötü hissedersen de zorlama
11) sütün hemen gelmeyebilir çok normal sakın bunu kafana takma stres yapma
12) ameliyattan bir gün sonra dikiş yerindeki sargiyi çıkarıyorlar yanına pamuklu temiz bezler al ki yara yerinin üzerine koyarsın hem orayi kuru tutar hem de kıyafetlerin dikiş yerleri üzerine gelip acımazŞimdilik aklıma gelen bunlar , kafana takılan olursa sorabilirsin 🌸 inşallah çok kolay bir doğumun olur ❤️