Pehako  @Eymenkuzusu @Elamomy @Maviss718 @Rozerinnn6301 Doktorumuz daha erken dedi ve tahminde bulunmadı.
Rukiyeinci94 Pehako Kaç haftalık acaba? Bacak arasında bişey var gibi duruyor ama başka pozisyondanda bakıldı mı ?
Rukiyeinci94 Pehako benim 13.haftada yuvarlak bi çıkıntı var gibiydi mesela 14 de doktor kız dedi.O sebeple başka pozisyonlarda da bakmak lazım.Birde küçükmüş bazen cinsel organı belli olmuyor ama bacakları açık doktor bir yorum yapabilirdi.
Pehako Rukiyeinci94 12 hafta erken olduğu için değişebilir dedi doktorumuz,aslında ısrarda ettim lakin söylemek istemedi özel hastahane olmasına rağmen.
Loveis Pehako o zaman acele etmeyin. Şurada kalmış 2-3 haftaniz zaten. Sonra kız dedi erkek çıktı olayı yaşamak istemiyorsanız biraz sabredin.
Rukiyeinci94 Pehako aslında bi yandan iyi yapmış tahminler yanıltıyor sonra duyduğunuza inanasınız gelmiyor.Ben şuan o durumdayım doktor emin olunca söylese daha iyi olur aslında.
Pehako 3_bebelianne ah ah bı belli olsa teyzesi ,doktorumuza da sordum kafa kemik yapısından anlıyor musunuz diye pek oralı olmadı .
3_bebelianne Pehako ya şimdi ben tahminde bulundum canım belki kızdır bilemem doktor pipi vesaire tam göstermediyse bebek emin olmadan söylememiştir birdaha gittiğinde öğrenirsin inşallah😊