Smr5353
Ben de 2 düşük sonrası önlem olarak coraspin kullanmıştım yıl 2010′du 28. haftaya gelince doktorum artık bırakalım bebeğe zarar verir bundan sonra dedi. Aspirini bıraktıktan 1 hafta sonra bebeğin kalbi durdu ve ölü doğum yaptım. Sonrasında bana bir çok testler yapıldı ve kanımda pıhtılaşmaya sebep olan bazı anormaliler tespit edildi ve bundan sonraki gebeliklerimde kan sulandırıcı iğne kullanmam için rapor yazdılar ayrıca normal doğumu da yasakladılar kanama kontrolü açısından.
Tüm bu psikolojik süreçleri atlatıp 2012′de tekrar hamile kaldım gebelik ve lohusalık boyunca kan sulandırıcı iğne kullandım ve kızım dünyaya geldi hamdolsun.
Şimdi tekrar hamileyim 21 haftalık. Bunda da hemen kan sulandırıcı iğne raporum yazıldı ve kullanmaya başladım.
Velhasıl-ı kelam size aslında gebe kalmadan önce bazı pıhtılaşma testleri yapılmalıydı, yine bi hematoloğa danışın derim ama gebeyken bu testler doğru sonuç vermiyor. Aspirin konusunda da doktorunuzun dediği gibi artık kullanılmıyor bu durumu kulak arkası yapmadan bir kaç doktora danışın ve devlet hastanesine gidip ister dahiliyeden ister de kadın doğumdan hematolojiden randevu alma kaydını açtırıp bir de hematolog ile görüşün derim ben çünkü bu takip aslen hematoloji tarafından yapılır. İnşallah sağlıkla kucağımızı alırız hepimiz.