Herkese selam buraya 2.dogum hikayemi anlatıp hesabımı kapatacam dün sabah 8 buçukta gaz sancısıyla uyandım tuvalete gittim kahverengi akıntıyla karşılaştım panik yapmaya gerek duymadım eşime akıntımın olduğunu söyleyip evdeki işlerimi yaptım ütü kahvaltı temızlık herseyimi yaptım ama bu esnada da 45 dakika da bir sancı çekiyordum en son işlerimi bitirip banyomu yaptım hazırlandım çıktık hastaneye geldıgımde saat öğlen 13.00 valandı doktor muayene ettıgınde 6 cm açıklık olduğunu duyunca şok oldum bu kadar beklemiyordum neyse doğum odasına aldılar ama gülerek çünkü kuvvetli sancım yoktu saat 15.00 civarında yavaş yavaş sıklaştı sancım ebeler sağolsun yardımcı oldular pilates topu nefes alış veriş ve artık saat 16.00 açılmam tamamlanmıştı annemi odadan çıkardılar üçüncü ıkınmam da kızım dünyaya ahlayarak geldi 😂 neden çıkardınız der gibi benım plesantam yaşlandığı ıcın çok zayıf ve kordonumuz 4 kez boynumuza dolanmış bir şekılde hayata tutunduk şimdi çok şükür iyiz doğum evet zor önemli olan sonrasını düşünmek sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alacağınız dakıkaları düşündükçe doğum daha kolay oluyor umarım herkes tek avazda kurtulur sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız