Sementa63 Kızlar hamileliğin ilk aylarında lavaboları yıkarken çamaşır suyu kireç çözücü gibi deterjanları kullandınız mı elime eldiven geçirip öyle yıkıyorum ama kokusu ister istemez siniyor kokusu geliyor sizler nasıl yapıyorsunuz?
CoolMamaMode Sementa63 doktor ilk zamanlar özellikle yapma demişti ilk aylar organlar vs oluştuğu için kimyasal kokular zararlı hatta parfüm kokusu bile demişti . Bende lavabola tuvaletleri yapmıyordum eşim yapıyordu
Accountant Sementa63 banyoyu kocama temizletiyorum ben kendim temizlerkende ağzımı burnumu kapatıyordum ve o kadar yoğun dökmüyordum kapıyı açık bırakıp camları da açıyordum
CoolMamaMode Sementa63 onlara göre bir ay temizlik yapılmayan evde tertemiz :)) ama bence yapma ilk zamanların ya da yapacaksan eşin yapmıyorsa - karbonat sirke limon tuzu filan kullan en azından daha doğal ama domestos filan ilk zamanlar özellikle kullanma
Seltun Sementa63 arap sabunu da çok güzel temizliyor. Bebek doğduktan sonra da aynı şekilde devam edeceğim ben 👍
CoolMamaMode Seltun @Sementa63 aynen Arap sabunu ve çamaşır sodası da olabilir bak unuttum onları onlarda güzel yapıyor en azından daha az kimyasal
Seltun Sementa63 her yerde satılıyor ya. Bazen sulandırılmışını alıp sprey şişesine koyuyorum wc için. Jel olanlarda lavabo mutfak işe yarıyor. Elde Bulaşık yıkamayı da denedim ama pek olmadı sanki🙈