Sementa63 Kızlar 5 haftalık oldum progestan kullanıyorum vajinadan acaba ondan mı onu kullandığımdan beridir su gibi kokusuz renksiz akıntım oluyor başına gelen var mı yoksa doktora mı gitmeliyim
Srfblt Sementa63 canım bende günde iki kere kullanıyorum vajinal yoldan, bende de aynısı oluyor sulu akıntı geliyor ortasında da ilaç oluyor, bir çok kullananda oluyormuş
nezzzi Sementa63 progestan kullandığım zamanlarda bende de çok oluyordu sıkıntı bir durum olduğunu sanmıyorum ilaç seni de bebeğini de korur inşallah 🌸
Srfblt Sementa63 ilacı kullanana kadar hiçbir akıntı sorunu yaşamadım ben sonra 22+3 ken erken doğum riskim ortaya çıktı serklaj ameliyatı oldum o zamandan beri kullanıyorum, kullandığımdan itibarende akıntı oldu hep biraz biraz sulu tarzda
Srfblt Sementa63 ben progestan kullandıktan sonra biraz akıntım oluyor demiştim tamam demişti, ama yine sorcam bende, pazartesi günü kontrole gidicem inşallah normal diye biliyorum
bilgemomy Srfblt sordunuz mu acaba bende soracağım progestan bende kullanıyorum ama bazen sadece iki üç damla ıslak bi akıntı oluyor şeffaf ama akıntı olduğuna eminim su sızması olsa yatar pozisyonda daha farklı şekilde akardı heralde
Sementa63 Srfblt Benimki daha yeni 5 haftalık oldu 1 haftadır bu akıntı var sizin de başlarda oluyor muydu
Srfblt Sementa63 aynen canım rica ederim 😇 sen neden progestan kullanıyordun haftanda erken düşük riskin filan mı var
Sementa63 Srfblt Yok canım önlem amaçlı verdi doktor kızımda kanama alanı vardı kullanmıştım bir de 6 ay önce 6 haftalıkken düşük oldu kanama alanı varmış ama bilmiyordum
Srfblt Sementa63 anladım, çok geçmiş olsun, Allah sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı 😇✨🤲🏻
busra5801 Sementa63 merhaba bende 5 haftalığım bende kullanıyorum aynı ilacı kalp atışlarını duydunuz mu siz acaba
vilanelle Sementa63 benim de 4 haftalık, geceleri 2 fitil atıyorum iç çamaşırım hep ıslak akıntıdan sebep, beije günlük ped sipariş vereceğim hatta.. diğerleri mantar yapabilir diye