halitefe mutlutablo uzmanı olmadığı için teşhis koymada eksik kalır diye düşünüyorum sorun çıkmadığı için tabi farkında değilsiniz ama
Neslisbz Bende fakültede özel muayeneye Fatma Özdemir hocaya gittim hem fiyat olarakta uygun, çok şükür memnun kaldım.
LadyX Fatnur38 evet ben de bir buçuk ay öncesinden almıştım randevuyu. 22haftalıktım detaylı ultrasonda
Fatnur38 LadyX valla eni iyisini yapmışsın Canm bnm doktorum bayram öncesi söyledi 3 doktor ismi işte oda böyle oldu
Fatnur38 Eymen68_ Şerif işin a randevu aldm pazartesi gidicez inşallah darısı bize sorunsuz mutlu çıkarız insallah
Fatnur38 T2511- Fatma hanm çok tatlı birisi bnm.detaylinusg mi değil de sojrasinda kontrolümu doğuma kadar yaptı ama ben fakülte olduğu için şuan ona gitmiyorum yoksa iyi birisi hani iyi bakiyo felan
Fatnur38 Eymen68_ amiin Canm ay tek benmi bukadar korkuyorm acaba ya detaylı USG den aslijda geçmişim kötü ondan da olabilir de bilmym
T2511- Fatnur38 ay öyle miii ☹️peki ekrandan biz görebiliyor muyuz baktığı süre boyunca bebisi yoksa sadece kendisi mi bakıyor. Eşimi de içeri alır mı tek mi giriyorum. Siz söyleyince direk aklıma bunlar geldi