tanhc bugün itibariyle 39+4 olduk. gelen giden yok. belirti yok, ağırlaşma fazlasıyla var. doğumu yaklaşan kimler var? neler hissediyorsunuz? benim vücudum artık eror veriyor.. ama şükür diyelim, beklemedeyiz
ArasveAnnesi21 tanhc 40+6 bugün de gelmez ise yawrucugum yarın suni sancı verilecek oda olmaz ise sezeryan hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Nttm 40+1deyiz bizde🐣 bekliyoruz miniğimizi ama sancı kasılma nişan vs bi belirti yok bir anda sancıyla gelecek diye umut ediyorum 🤗 doğum başlamazsa bikaç güne doktorum biz başlatalım dedi suni sancı almak istemiyorum bebeğim kendi başlatsın doğumu istiyorum ama bakalım şu birkaç gün tüm tuşlara basacağım merdiven inip çıkma bol yürüyüş vs gibi 🤷🏻♀️ inşallah suni sanciya gerek kalmadan kolaylıkla şu bikaç gün içinde bebişlerimizi kucağımıza alırız 🐣🙏🏻♥️
Smr28 Nttm bende tam 40 hafta oldm dediğiniz gibi olsn istiyorm sabah uyandım ne yapcam bilmiyorm yürüyorm evde 😆 tüm tuşa basalım
tanhc Nttm suni sancıyla bile doğurmaya razıyım ama kendi sancımla gelmesi için dua ediyorum kolay doğumlarımız olsun inşallah🥹
tanhc Smr28 aynen uyandım ben de ne yapsam acaba diyorum her şeyi deniyorum ama kafam iyice karıştı yatmakta buldum çözümü ahahah
Sibelcet Ay benim dün akşm nişanım geldi gecede geldi 3 gibi ama sancılarım henüz düzenli değill bekliyorum bende doğurmayı😂
tanhc 3_bebelianne normal istiyorum ama kasılma haricinde ağrım sancım yok ümitler son haftaya yaklaşınca tükenmeye başlıyor. yine de beklemedeyim. sizin nasıl olmuştu?
3_bebelianne tanhc 39haftada bir gün önce düğüne katılmıştık sabahına nişan sancı su hepsi bir gelmişti ansızın sabah dokuzda hastaneye gittik ikide kızım doğmuştu