momof3 Ciciii Hayal kırıklığı yaşıyorum sonra yaa bu kez gecikmeyi beklicem sabırla.Geçen ay da tam kan verecektim regl oldum ya 🥲
Ciciii momof3 of benim kasıklarımda ağrı var ve belimin tek tarafına ağrı giriyo bide göğüs ucum acıyo acaba belirti mi bilemiyorum
momof3 Ciciii İnşallah belirtidir aşkım ben de aynı durumdayım bütün belirtiler başladı bulantı hariç sen ne zaman test yapacaksın
Ciciii momof3 bat 20 haziran ne zaman yapıyım canım bilemiyorum o kadar umutsuzum ki adet olcakmışım gibi ya
momof3 Ciciii Haklısın artık hevesi kaçıyor insanın ama umutsuz olma bence bu ay olacak birkaç gün sonra yağarız beraber 😍
Mihrasina_ Ciciii malesef negatif çok üzüldüm o kadar silik çizgiyle nasıl negatif anlamıyorum ama vakti değilmiş demekki olmadı
Buse4161 Ciciii istersen bayıl Feriha 🤣 şaka bi yana gebelik yorgunluk ağrı halsizlik yapabiliyor canım regline ne kadar var
Ciciii Buse4161 dur o bayılma görüntüsü gelsin gözünün önüne şuan öyle oldum 😂😂😂😂 daha çok var canım 20 haziranda olmam gerekiyo ama test yapsam çıkar mı bilemiyorum
Buse4161 Ciciii 🤣🤣🤣 regline 6 gün kala test yap canım yumurtlama zamanı da bağışıklık biraz düşüyor soğukta falan kaldıysan ondan olabilir hadi hayırlı haberler inşallah
anneolmayolunda34 Ciciii canım yaptım şimdi maalesef yok ama adetlerim çok düzensiz nasıl duzelticem bilmiyorum