Melekyeni Premsescik benim ilk sezeryanımda doktor sabah kahvaltı yap gel demişti öğlen 1 de falan doğuma alınmıştım
Cerenimoow Premsescik benimde 7de yatışım var sezaryen dün gece 2 civarı çok susadım içtim birkaç yudum
Bibebek_2kedi Premsescik benim de 8 buçukta var sezeryan doğumum doktor gece 2 den sonra yiyip içme demişti
yrncgl Çok susadıysanız için bence birazcık🥰 sabah söylersiniz anesteziye gece 2 de su içtiğinizi. Allah yardımcınız olsun çok kolay geçsin inşallah🤍
Ebru-29 Doğuma 8 buçukta çağırıldım ben de. Doktorum 12 den sonra bir şey yiyip içmeden yat demişti. Sezaryen doğumdu
Ebru-29 Bir çay bardağı içiverin ya doktor bir uyarıda bulunmadıysa. Çünkü o saatte cagirildiginiza bakmayın uzuyor süreç bekliyorsunuz, çok susarsınız hem sabaha kadar boşaltım sağlanır
KLORAKHANIM Premsescik korkma bir şey olmaz uyarıyı abartanlat için yapıyorlar insanlar vur diyince öldürmeyi seviyor fiye, sen daha da içme zaten doguuma alınana kadar oldukca zaman geçer, gözğn aydın saglıkla kavuş yavruna