E-S-R-A- İki hastanenin de doğum ebe ekibinin güzel olduğunu söylüyorlar.Medstar Topçular ya da Memorıal de doğum yapan varsa tecrübesini paylaşabilir mi? Önceliği Normal doğum yaptırmak olan kadın bir doktor arıyorum.Günlerdir düşünüyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.Teşekkürler.
cizgilidefter E-S-R-A- medstarda yakın zamanda bir tanıdığım doğum yaptı memnun kalmış. Suda doğum da varmış. Yorumlarınızdan dolayı kendi doktorumu sevdiğim için tavsiye etmek istedim, uncalı meydanda aliye nigar hanım. Hamile değilim henüz ama kendisinden çok memnunum
eminecl E-S-R-A- Medstar yıldızda kadın degıl ama koray beyın oncelıgı normal dogum cok ıyı bir doktor yaklasımı sıcacık ılk cocugumu orda dogurdum 2. Ye gıdıyorum ılkı sezeryandı ters gelıp kakasını yaptıgı ıcın 2. Yı normal cabalamak ıstıyorum
umutluanne7 ekimkizcesi Ben medstar Koray dumana gidiyorum çok memnunum aynı zaman da şehir hastanesi serhat altınkayaya da gidiyorum
asyamooms Kadın doktor Memorial bilgi usluya Aybar’a gitme 31haftalık gebeliğime kadar o takipliysi bilgili bir kadın diye hiç ağzımı açmadım ama çok ukala bir kadın olduğunu düşünüyorum doğuma giricektşm 31.haftada memorialde bebeği alıp medstara sevk edelim dedi çok normalmiş hibi onun için normal olabilir ama benim ilk bebeğim riske atmak istemedim tartıştık falan filan çok uzun
E-S-R-A- asyamooms Cevap verdiğiniz için çok teşekkürler. Üzücü bir durum yaşamışınız malesef.Ama anlamadığım memorıalde ve medstar topçularda da yeni doğan ünitesi var neden medstara sevk dedi ki? Siz sonrasında ne yaptınız peki?
asyamooms E-S-R-A- kuvozde yer yokmuş memorialde açılma ihtimali varmış sürekli doğumumu erteliyordu suyum bitmiş artık erken doğum oldu benim eğer yer açılmazsa medstarda yer var oraya göndeririz dedi sende burda kalırsın dedi normalmiş gibi ben tabiki durmadım çok sorumsuzlar medicalparka acilden girdim Mehmet Karaca ile tanıştım 34haftalıj doğumunu yaptı herşey çok şükür iyi Sezeryan izim bile çok estetik
asyamooms E-S-R-A- ilk yaZdığımda 31haftalık demişim 34haftalıj normal haftam ama 31.haftada gelişimi durmuş doktorum saolsun
E-S-R-A- umutluanne7 İki isimden de yorumlarda çok güzel bahsediyorlar.Ama ben bayanla bu doğum sürecin de daha rahat olurum diye düşünüyorum. Tavsiyeniz için teşekkür ederim.
E-S-R-A- asyamooms Yenidoğan ünitesi var diye bu iki Özel Hastaneyi düşünüyordum yoksa olası bir durumda bebeğin başka bir hastanede annenin başka bir hastane de olmasını kimse istemez , böyle bir çözüm önerisiyle gelmesi ve sizi yer açılsın diye bekletmeleri de hiç hoş olmamış. Hastaneyle konuşurken bu tarz konuları da açık açık sorucam , verdiğiniz değerli bilgiler için çok Teşekkürler. Güzel günler diliyorum.
E-S-R-A- umutluanne7 İnşallah ben de tatlı , sıcak kanlı, sorumu çekinmeden sorabilceğim , kendimi rahat hissedebileceğim kadın bir kadın doğumcu bulabilirim..
waterproof Sinem2019 merhabalar , medstar topçularda muayene ücreti ve doğum ücreti ne kadar şu anda her doktorun ücreti aynı mı
Shlshss Merhabalar, medstar topçular da dr. derya aksu var. Kendim şuan ona takipliyim ve çok memnunum henüz doğum yapmadım. Ama çevremde doğum yapıp memnun olanlar çoktu o yüzden tercih ettim. İlgili, tüm soruları güler yüzle cevaplıyor.
nurk0 Medstar topçularda fatma özlü akkuş adında bir kadın doğum doktoru var çok memnunum güler yüzlü sevecen tatlı dilli bir kadın. Her sorumu rahatlıkla sorabiliyorum. 7/24 saat kaç olursa olsun mesajlarıma sıkılmadan cevap verebiliyor tavsiye ederim kızlaaar :)
E-S-R-A- nurk0 Fatma hoca da doğum yapan tanıdığınız oldu mu? Normal doğumu destekliyor mu bu konuyla ilgili konuşabildiniz mi?