betlceren21 23+3 olduk 3 haftadır geçmeyen burun tıkanıklıgım var ve tat koku da yok ne yapabilirim böyle bi durum yaşayan veya uzun süren oldu mu artık çok zorluyor bu durum🤦🏻♀️
3_bebelianne betlceren21 İşe yaramadı demişsin canım ama tuzlu su buharı ve fizyolojik serum hiçmi yaramadı benim düzelmişti😏doktora git istersen
bakoyleolmaz İlliadin diye bir sprey verdi doktorum. 5 gün kullan birkaç hafta ara ver yoksa açmak yerine daha çok tıkıyor dedi. Onu kullanmadığın zamanlar tuzlu su çekebilirsin burnuna hiçbir zararı yokmuş
betlceren21 bakoyleolmaz onuda kullandım tuzlu su burun açıcı aldım yok asla bir işe yaramıyor 3 haftadır tıkanık ne tat ne koku var uzayınca bu kadar alerji ilacı kullanmaya baslicam simdi ama cok uzun sürdü böyle olan varmı merak ediyorum
Crown23 betlceren21 37 haftalığım hamileliğin basından beri sinomarin sprey kullanıyorum yoksa asla uyuyamam
betlceren21 Crown23 sizde mi burun tıkanıklığı banada bugün alerji ilacı verdi bikaç güne geçmede kbb görüncez cok zor cok
betlceren21 Busra2013 her türlüsü zor birde benim 1 aydır süren sinir sıkışması var ellerimde iş yaparsam bütün gün ağrıdan duramıyorum,1 ay bu yüzden uyuyamadım simdi de burnum her ay bişey çıkıyor sağlıkla alalım kucağımıza
Sulemustafa Benim de 1 aydan fazladır var kulak burun boğaza gittim sinüslerim tıkanmış mecbur antibiyotik kullanıyorum . Bir gece kulak ağrısıyla uyandım antibiyotik başlamazsak daha da ilerler kulak zarına zarar verebilir dedi başlamak zorunda kaldım.
betlceren21 Sulemustafa alerji ilaçına baslicaz geçmese bende gidicem cok özledim tat koku alarak yemek yemeyii uyumayı
mrp2023 betlceren21 24 saat tıkanıklık devam ediyor 😅 gündüz alıştım bi şekilde idare ediyorum ama geceleri burun bandı ile uyuyorum ona rağmen cok az nefes alabiliyorum
Parlalina betlceren21 doktorum sadece serum fizyolojik ile temizlemeye izin vermişti sprey vs yasaktı. Hamileliğimin ilk haftalarından beri burnum aktif olarak tıkanır şuan 33+2 yiz
fiorae betlceren21 benim de baslardan beri tikanik cok zorlaniyorum her gece kaniyor pihti seklinde sabah midemi de cok bulandiriyor. Dr alerji hap ve deniz suyu sprey verdi. Biraz rahatlatiyor ama gecmiyor 😕 alerjik rinitim var normal de zaten onun etkisiyle cok daha zorlaniyorum
Esma006 betlceren21 ben çok yaşadım o durumu hele ki akşam yatağıma geçince kaynar suya limon bal koyarak iyi oldum bide duş yapıp yatınca kendini üşütmemeye dikkat et duş alıp çıkınca direk hasta oluyorum on kat da giyinsem
Deniz1006 betlceren21 bende yaşamıştım o haftalarda ve 1 aydan uzun sürmüştu serum fizyolojik ve vicks kullandim doktorum ve aile hekimi sprey önermedi malesef
Balos betlceren21 benimde hamileliğimin başından beri tıkanık sprey serum hepsini denedim hiçbir şekilde açılmıyor. Aşırı derecede horlamaya da başladım. Umuyorum ki doğumdan sonra geçer😒