Sibelcet Ay kızlar sabah uyandım ben bugün doğurcam galiba dedim ve tam 21.47 ydi saat nişanım geldiii şuan hafif hafif sancım var ve belim ağrıyoor doğuruyorum galibaa 😂
Sinif177 Sibelcet sancılar bastırmadan uyumaya bak. Enerji toplaman lazım. Bir de hastaneye gitmeden önce peynirli makarna tarzı bir şey ye. Makarna karbonhidrat ihtiyaç duyduğun enerjiyi verecek. Peynir de protein olduğu için bir şeye faydalıydı. Bir sayfada görmüştüm. Bir avazda doğurursunuz inşallah
nurmltli61 Sibelcet kaç haftalıksın? Nişan gelince hemen doğum olmuyor diye biliyorum suyunun gelmesi asıl önemli olan
Zec Sibelcet merhaba iyi geceler, umarım iyisindir. Benim de sanırım bu akşam nişanım geldi ama ilk gebeliğimde gördüğüm bir şey değildi. Birden fazla kez ve şeffaf olabiliyor mu nişan olayı ? Sıradan bir akıntı olmadığı çok belli çünkü.
Sibelcet Sinif177 deneyeceğiiim uyuyamıyorumm uykum yook heycan korku sardııı amin inşallah çabucak doğururum 🥹😂
Sibelcet nurmltli61 benim kızımda gece nişanım gelmişti sabah doğurmuştum o kişiden kişiye değişiyor canım
Sibelcet Anonanne ay nişanıım tekrardan geldii kanama şeklinde ama sancılarım düzene girmed aşkımm bekliyorum bakalım uyuyamıyorumda yatıp yatıp kalkıyorum😂
Canco Sibelcet kesinlikle uyuyup dinlemeye bakın ben sancılardan çok uykusuz girmiştim doğuma yorucu bir süreç oluyor hemen uyuyun bir nefeste kavuşun bebeğinize inşallah
Sibelcet Silaalgz hala doğuramadım hahaha beklemekteyim ama sürekli kan geliyor benden gidicem bi acile sancılarım düzensiz şekilde geliyor
Sinif177 Afirel afiyet olsun. Bana sor sen yedin mi diye yemedim. Makarnamı yaptım canım istemedi. Hastanede de kusmaktan yiyemedim.