Nur19977 Aylinn06 biraz bekleyeceğim bakalım sonucu yazarım ama yarın olurum bende regl her ay değişik olsylsr yasıyorum 🤣
Aylinn06 Nur19977 ay ben artık bıraktım test falan yapmayı resmen dengemle oynanılıyor gibi hissediyorum 😂😂
Nur19977 Aylinn06 sorma valla değişik değişik işler 🤣 dün negatifi görünce hüngür hüngğr ağladım sonrada halime güldüm
Nur19977 adatuna 13 mayıs son adet tarihim beş gün sürüyor hep 28 günde bir adet oluyorum 10 Haziran adet günüm bu ay bu hesaplamalara göre baktı 8 Haziran‘da 0.2 çıkması normal diyor bu döngüye göre
Aylinn06 Nur19977 kafada bitiyor canım her şey ya ben akışına bıraktım artık ama test yapmadan da duramıyorum 😅😅
Nur19977 Aylinn06 evet bende her ay akışına bırakıyorum ama yaklasınca elimde test cubuğu oluyor durduramıyorum🤣🤣🤣🤣
Mzzz Nur19977 öyle şey olmaz canım şuan çok tuhaf bir şey yazmışsın geç döllenme olunca sonrada testte durup dururken kendi kendine belirginligi artmaz
Nur19977 Mzzz vallla bakalım ne olacak hiç adet olacak gibi değilim bugün adet günüm günüm hiç şaşmaz
Cemree995 Nur19977 merhaba kanda birlikte olduktan 10 gün sonra çıkıyor. Bunu bana doktor söylemişti. Benim de ilk değerim 0.9 du hemen diğer gün verdiğimde 14 olmuştu. Şu an 9 haftalık hamileyim.
Mzzz Nur19977 benim 2. Hamileliğim geç döllenme o zaman hem kanda hem idrarda yine yumurtlamadan 10-12 gün sonra çıkıyor ama geç yumurtlama olduğu için adet geçtikten sonra cikiyor
Cemree995 Nur19977 özel bir hastanede sadece beta baktırın bence testlerin hiç birine güvenmiyorum ben
Nur19977 Cemree995 devlette yaptırdım beta 0.2🤣 bakalım bugün adet olacakmıyım değişik değişik şeyler hep beni bulur🤣 belkide kimyasal
momof3 Nur19977 maalesef geçen ay predictor de yanılttı beni üstelik çok daha net çizgi çıkmıştı.Kan testi güvenilir olandır.İnşallah yükselir değeriniz ama bu testlerin hiçbirine güvenmeyin çok üzüyor
Nur19977 momof3 aynen öyle lekelenmeler başladı adetim gelir peşine hiç böyle uzamamıstı lekem ama bilmiyorum olurum