[silindi] Burnosunn_annesi inşallah kolay kolay inci gibi dişleri olur yavrumun ya 🥹🥹 ben vermem kızımı kimselere diyor doğduğundan beri 😂
GirlandBoy_Mom [silindi] Benimkide öyle diyor ki Allah’tan bu da kız değil bi tanesini nasıl verecem diye düşünüyorum bide öbürünü düşünemezdim diyor bende dedimki el kızını almak kolay tabi acıma yok onlarda sana acımayacak🤣🤣
GirlandBoy_Mom [silindi] şansın vardı kuzum senin işte bakalım bizlerin öylemi olacak imkanın olmadı mı çok zor
[silindi] GirlandBoy_Mom inşallah güzel güzel doğurursunuz yavrum inşallah iyi insanlara denk gelirsiniz
GirlandBoy_Mom Sun10 bu süre uzayabilir diye biliyorum çünkü ben anlamadım kanala girdiğini ama girdikten 3 hafta sonra doğum oldu
byk0606 symumy benimde bugünden beri bağırsaklarım hareketli… bilmiyorum bazı anneler içime doğdu vs gibi şeyler diyo, bende okudukça acaba doğum mu başlayacak diye düşünüyorum sürekli
symumy byk0606 37 haftalıkken oldu benim doğumum benim içime doğmadı beklemiyordum:) çünkü son muayenede hiçbir şey yoktu belirti olarak öncesinde akıntı dışında hiçbir ağrım sızım olmadı geçtiğimiz günlerde fazla hareket ettiysen o yüzden kasık ağrın olabilir belki
[silindi] GirlandBoy_Mom aynen ben de öyle dedim sen beni nasıl aldıysan, kızın birini sevince önünde duramazsın 😅
byk0606 GirlandBoy_Mom Çarşamba günü kontrolüm var bakalım doktor birşey demezse durumla ilgili ben soracam, ama yarında devam ederse aramayı düşünüyorum durumla ilgili.
GirlandBoy_Mom [silindi] benim kayınbabam sizinkiler kaçacak diyor eltimde bende kaçarak evlendik de ailelerle uğraştı ondan öyle diyor eşimde patlıyor bu söze 🤣🤣
byk0606 GirlandBoy_Mom Ay bana da haber ver lütfen bacım 🥲 tabi tüm bunlar doğum belirtisi olup bu gece doğurmazsak hahahdja
Zumzum1 Bende oyle iki gundur rahat lavaboya cikiyordjm bu aksamdan belli baski hissediyorum gidiyorum ama cikamiyorum ve cok rahatsiz edici yasiyan varmi ? 37+4 haftayim
[silindi] GirlandBoy_Mom ya bu bazen tutuyor ama 😅 annem kaçarak evlenmiş, kız kardeşim de kaçtı. Annem kaçanın kızı kaçarmış deyip ağlamıştı 🥲😂
Zumzum1 Evet gecen hafta carsamba randevum vardi acilma yok ama yumusamis demisti yarin sabah tekrar nst gircem ama cok rahatsiz edici bi baski hissediyorum aksamdan belli uyuyamiyorum o derece baski var
[silindi] Burnosunn_annesi kız kıyılmıyor valla içim eriyor. Yaaa gördün mü evlat ne demekmiş diyor benimki 😂 sanki kendinin 10 çocuğu var 😂
GirlandBoy_Mom [silindi] ay allahım belkide yaa😂ee vermezlerse böyle olur gerçi beni verdiler de işte sonra bozmaya kalkınca nişanlıyken hop kaçtık🤣🤣
Burnosunn_annesi [silindi] erkekler bizim gibi olsa varya nasıl nazlı olurlar düşünemiyorum🤣🤣öpme sevme başkada fazla bisey yapamıholar 😂ya biz analar🥴🥴
byk0606 symumy valla kurban bayramıydı malum eve uyumaya zorla geldim çok yoruldum bikaç gündür belkide dediğiniz gibi ondandır. Teşekkür ederim 🌸