busra05_ danla2711 20 günlük oldu oğluşumm♥️ artık rahat durmuyor kolay uyumuyorr, neysekı suan biraz uyudu bende atırtırmalık kuruyemiş yıyorum süt olsunn, hep göğsümde uyumak yatmak istiyor bu bıraz yoruyor🥹 uykusuzuz kuzumm
Ebru_ebru danla2711 Allahım kolaylık versin canım bizim bugün çıktı çok şükür inşallah rahat geçer bundan sonra 🙏
danla2711 Ebru_ebru aminn inşallah canım sağolasın ♥️ son günler bizimde çok şükür artık lohusalığın bitmesini iple çekiyorum🤪🤪
Ebru_ebru danla2711 Bizde de öyle canım yavaş yavaş daha iyi artık konuştuğumda gülümsüyor 🥰🥰🥰dünyalara bedel ♥️ sadece emdiğinde çıkarttı bugün üşüttü mü diye düşündüm 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
danla2711 Ebru_ebru oy maşallah Rabbim nazarlardan korusun 🥰🥰 yok yok korkma normaldir fazla emmiştir 😌
Ebru_ebru danla2711 Emme en büyük problemimiz ne yapacağım bilmiyorum kuzum göğsümü tutmak istemiyor bırakacak dedi bugün komşu da emmeyi ne bileyim 🤦🏼♀️
danla2711 Ebru_ebru kız kimseyi dinleyip strese girme silikon göğüs uçları var onlardan alıp emzirmeyi dene belki onları tutar
Fahriye41 danla2711 bizde 18+6haftalik olduk hala cinsiyeti belli değil 2 gündür grip oldum ağır geldi burnum yara oldu gözümden yas geliyor 2 yaşındaki oğluma geçmesin diye yanına bile gitmem napcam nefes bile alamıyorum 🥺