Sinemgull Merhaba kızlar izmir’de gebelik takibi için doktor önerisi olan var mı? Özel veya devlet fark etmez. 7+2 deyim doktor arayışındayım güzel bir hastane/klinik bulup sabit bir doktorla başlamak ve devam etmek istiyorum.
Nilayy95 Sinemgull medical park murat ishakoğlu . Artık doğumum yaklaştı öğrendiğimden bu yana ona gidiyorum ve aşırı memnunum. Ne zaman saat kaçta yazsam cevap verir sağolsun
Ardennnnn Sinemgull egepol Cem büyüktosun canım ilk çocuğumda indaydim ikincisinde de ondaydim ilkinde erken doğum riskli oluştu çok güzel yonlendrme yaptı … Muayene 2050tl doğum 60 di yani bakalım şuan kaç bı daha sormadım🥴😄
sinemmcesur Sinemgull merhaba, ben alsancak özel sağlık hastanesi doç. Dr. Emre başer’e takipliyim isterseniz bi inceleyin 🤗
Derya_y Sinemgull tınaztepe torbalı hastanesinde Gökhan Değer Sucu takipliyim, tek kelime ile muhteşem bir hekim ve insan, eşi gamze sucu da Buca tınaztepede kendisinden de çok memnunlar, beraber doğumlara da giriyorlar hatta
Ftdd1212 MedicalPoint hastanesinde Meriç Balıkoğlu’nda takipliyim çok memnunum bilgi seviyesi yüksek ve anlayışlı bir doktor
Sinemgull Ftdd1212 merhaba bilgilendirmeniz için teşekkürler peki muayene ücreti nedir ve doğum için paket/fiyat sabitleme vs. yaptınız mı?
Ftdd1212 Sinemgull ben tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmıştım o yüzden muayene ücretlerini pek bilmiyorum. Hastaneyi arayıp sorabilirsiniz belki yardımcı oluyorlardır. Umarım hangi doktoru seçerseniz seçin çok güzel bir süreciniz olur hayırlısı olsun şimdiden 😊
Simge_455 Buca Seyfi demirsoy kadın doğum ek binasında hüsnü töre yavuzşen var mutlaka gitmenizi.öneririm ben manisaya tanındığım için artık gidemiyorum çok memnundum..