Cans__ Blackkk bende şöyle biliyorum progestanla uzama sağlanıyor diye ama 3. Trimesterda ani kısalma ani uzama olmuyor diye biliyorum 2. Trimester da çok zorlanıyoruz daha paniğiz ya hep duyduğumuz çnkü 27- 28den öncesi
tubatubaa Blackkk olur merak etmeyin progestanı 2 ye çıkarım zararı yok progestanın magnezyum alın inşallah ilerki haftaları hep beraber görürürüz bu durumda olup 38gelenler bile var
Cans__ Blackkk olur olur merak etmeyin genelde yatın dinlenin fitili aksatmayın ve cinsel ilişki, kasılma,orgazm yaşamayın magnezyumu da aksatmayın tabi
Cans__ tubatubaa 28+4 olduk bugün ikiz gebelik benimki tekme mi atıyorlar kasılma mı yerleri mi dar geliyor hiçbir şey anlamıyorum fitil olarak kullanıyorum progestanı günde 1 tane akşamları uzunluğum iyiydi en son gittiğimde perşmbe doktor randevumuz var bakalım ne durumdayız bu hafta
asel_asl Blackkk kasılma tam olarak bu. Bol bol dinlen servikal kısalık varmış kasılmalar daha da kısaltıyor . Günde 3 4 defa normal sayılıyor ama o bile olmasa daha iyi.
Nioli Blackkk bendede aynı. Ben doktora söyledim servikal kısalık yüzünden dedi. Merak etme korkulacak birsey değilmis. Bendede gün içinde oluyot öyle
Betul0909 Tuby_ tubatubaa oluyor ağrılarım. Psikolojik olarak çok yıprandım. Sizin servikal uzunluk kaç mm idi
tubatubaa Betul0909 Merhaba sizin kasık ağrısı + vajinada baskı var mı acaba ben çok kötüyüm yattıgım yerden sağa veya sola dönemiyorum canım çok acıyor
tubatubaa Tuby_ Merhaba sizin vajinada baskı be kasık agrısı oluyor mu acaba ben çok kötüyüm kromik haline geldi bu ağrı
Tuby_ tubatubaa evet oluyor bende de ağrı hatta pelvik bölgesinde de var yürürken aşırı ağrım oluyor zor yürüyorum bazen 😔