nurcakir58 23.haftalik hamileyim dun bebegim kipirdadi azda olsa bugun kipirdamadi normalmi onumuzdeki hafta gidicem doktora
Biroglanannesi nurcakir58 22+2 bende. Dün benim bebeğim de hiç kıpırdamadı. Bugün ise hafiften hareketler etti bir iki defa böyle çok derinden zorla anlaşılıyo. Çok endişelendim başta ama sanırım bu haftalarda normalmiş. Umarım uzun sürmez bu sessizlikleri 😞
nergisog nurcakir58 canım benim de dün sabah hareketliydi öğleden sonra hareket etmedi akşama kadar. Endişelendim çok. Sonra birkaç tekme attı. Bugün de baya hareketliydi. Hatta şu anda da tekmeliyor 😊 arada dinleniyorlar demek
Gulay01 Merak etme bebekler bazen cok uyuyabiliyor banada o haftalarda cok olurdu doktora gittiğimde sizin cocuk poz vermeyı sevmıyor hep uyuyor der yerinden kıpırdatamazdı sorak günler hareketli geçsede smdi zaman zaman duruyor hareketleri ne kadar hareket etsem tatlı yesem tekme his yok ıkı gün geciyor hareketli sende dert etme
EdaAsrin Benden ufak bir tavsiye, bebegi hareket ettirmek istiyorsaniz sadece karninizi sisirecek sekilde(Göğsü degil) derin bir nefes alip yavas yavas vermek. Birkac kez tekrarlayin bebege daha cok oksijen gitmis oluyor bebek de hareket ederek tepki veriyor. Bazen uyudugu icin tepkisini gec verebiliyor ama bende hep ișe yaradi ufak da olsa hareketleniyor öyle durumlarda. Ozel gittigim hamile yogasi ve devlet hastanesinde katildigim dogum egitiminde ogrenmistim.
Papatyam34 EdaAsrin 26+ 4 haftalığım yatıp karnımı şişirince deliye dönüyor kıpır kıpır . Hatta bnde sinirleniyor ondan cok tekme atıyor diyordum ☺️
dide86 nurcakir58 aslında hareket ediyo ama siz hissedeniyosunuz çünkü daha çok küçük haftalar ilerledikçe böle bi sorun kalmayacak
Zehramom nurcakir58 benimde 23 son günlerinde hareket etmedi çok korktum şimdi tekrar başladı çok şükür
SevgibiR nurcakir58 daha küçük ztn 😂 uyuyordur o annesi elinle hissetmeye çalış büyük hareket bekleme her zaman