Dmlirmak Kızlar bugün 15 haftalık olduk bebisimle ama bir kaç haftadır doğru düzgün iştahım yok bulantılarim azaldı ama kesilmedi iştahım ilk başlarda iyiydi şimdi çok az yemek yeme isteğim yok sizce normal mi? Benim gibi olan varmı?
Nurbesteee Dmlirmak biz 35 haftalık olduk ben halâ iştahsızım doğru düzgün kiloda almadım 4 5 kilo aldım sadece canım doktor bir sorun yok diyorsa takılma çok yemek yemek zaten fazla yük olur yiyebildiğin kadar kendini zorlamadan ye
mrp2023 Dmlirmak 28 haftalığım hala iştahım yok meyve ile falan geciştiriyorum canım hiçbişey çekmiyor
Dmlirmak Nghnnklcc ben ilk başlarda çok iştahlıydım kilo alamayan biriyim metabolizma hızlı diye 42 den 50 ye yükseldim ama şimdi yemek yiyemez oldum anlayamadım korkuyorum çocuk beslenemez diye :(
Terazimom Nghnnklcc bende öyle 5 6 kilo verdim 40 kiloyum doktor bebek iyi diyor ama iştahım hala gelmedi 🥹
Nghnnklcc Dmlirmak ultrasonda doktor sıkıntı yok diyorsa bişey yoktur diyorlar ama bende kafama takıyorum yemeye çalıştıkça midem bulanıyor öyle yapınca çıkarıyorum
Dmlirmak Nghnnklcc Allah yardımcımız olsun gülüm valla anne olmak şimdi bile zor hayırlısı bakalım keşke bir kaç yazan olsa da bilinçlensek
Noluyoya Nurbesteee Bende 36+3 üm hala iştahsızım başlarda bulantıdan yiyemiyordum ama sonra iştahsızlık kalıcı oldu 1 öğün yesem kahvaltı daha hiç yiyesim gelmiyor
Dmlirmak Nurbesteee çok şükür bir sorun yok dedi doktor devlet hastanesi olunca fazla da bişi demiyor doktor herşeyi çevreye sorarak öğreniyorum nerdeyse ama normalmiş onu anladım bebeğim iyi olsunda ben başka bişi istemem
Nurbesteee Noluyoya zaten bebişiniz yeteri kadar büyümüş doğum yakın doktor bir sorun görmüyorsa yemeyin zorla bebiş sağlıkli olsun yeter ☺️
Sevinc44 Dmlirmak burda yazanlara aşırı özendim, 35+5im iştahım inanılmaz açık kendimi sınırlandırıyorum 🥲 Kilo almadım diye dertlenmeyin lütfen, bebek neredeyse yeni yeni başlıyor bu dönemde sizden beslenmeye, önemli olan sağlıklı olması 🌸