8143 Kbraberk canım var bence ama lan ver artımed marka çoğu zaman yalancı pozitif veriyor kaset test ile deneyin
Kbraberk 8143 bende oyle dusundum sprailimde var iki ay oncede ayni durumu yasadim bes gun oldu gecikeli bes gun daha beklicem olmazsam baska test alayim
Kbraberk babymom2026 iki ay oncede yasadim ayni durumu bir bes gun daha bekliyim oyle yapayim canim insan yinede tuhaf oluyo cizgiyi gorunce
Gkcgkc Ben adetime beş gün varken yaptım Artımed silik pozitif çıktı başka markada negatif çıktı bugün kan verdim bat yarın
Kbraberk Gkcgkc ay insallah hayirli sonuclar alirsiniz ☺️bes gun gecikme oldu bendede ama bu test genelde yalanci pozitiflik veriyo ya iki ay once ayni durumu tekrar yasadim
Canan1991 Bende bu test ile yaptım ve doğru sonuç verdi şimdi gün sayıyorız kızıma kavuşmak için bence kan verin derim benimde aynı bu şekilde çıktı çünkü
Kbraberk Canan1991 yaa insallah sag salim kucaginiza alirsiniz ☺️ benim bir tane kizim var sprailliyim birde pek sanmiyorum ama gecikince yapayim dedim baska test markasida yoktu nobetci eczanede buna kaldim rabbim hayirlisini versin insallah
Busranur_mnts Kbraberk başka test ile de dene canım kuzenimde artımed kaset böyle hatta daha belirgin çıkwrdı kan verdi 0.1 falan çıktı
Busranur_mnts Kbraberk Amin canım spiral varken gecikme oluyor muydu gebelik yoktur belki en azından aklında kesinleştirirsin