bebek_29 ben en baştan anlatım bacım sana 😁 akşam 7 hastaneye gittim açıklık bakacak uykudan kalkmış gelmiş elini attı ben hafif irkildim kendimi geri çektim napiyorsun diyor 😁 sen nasıl normal doğum yaptın diyor kendini çekersen bakmam diyor 😁 neyse bu baktı bsna suni sancı başlandı saat 9 buçukta. Saat 9 da son görüş saati bu arada . Eşim çocukları eve birakmaya gitti göremedim 9 da.. İlknur ebe vardı bide diğeri zaten kendine odada uyuyor. İlknura dedim eşimi görmedim burda değildi gelmiş görebilir miyim tm dedi Alaçam şimdi . Eşim odaya yanıma geldi 5 dk dolmadı bu ebe uykudan uyandı baktı odada ziyaretçi var salon tarafından bağırıyor İlknur ebeye bu saatte ziyaretçi almıyoruz sen niye almışsın bilmem ne kızda dedi 9 da burda değildi eşi her neyse ses etmedik. Saat 12 ye 15 dk kala suniyi kestiler niye kestiniz diyorum İlknur diyor ki Allah korusun sezeryanlik acil bı durum olur nöbetçi doktor yok. Beynimden vuruldum çünkü olurda zorlanırsam sezeryan düşünüyordum 😊 yine neyse saat gece 2 açıklık baktı yine 6 cm beni diğer odaya çatala çıkarmış ikin diyor ikiniyorum olmuyor çünkü ikinmam daha gelmiyor 5 dk uğraştı ikinamiyorum bana diyor ki sen daha ikinmayi bilmiyorsun in aşağı diğer ebeye diyor ki bağla onu nstye . Nst de 1 saat biliyorsunuz ben o sancıyla nasl nstde kalım . Artık dua ediyordum dogursam da su kadının elinden kurtulsam. Kız bı bardak su istedim dilim damağım kurumuş elime pet bardak verdiler nerden doldurcm diyorum banyoda el yıkama yerinden dediler . Lanet gelsin böyle özele dedim içimden tabi gittim suyu doldurdum içmedim de ztn 😁 yan odada da bı kadın var 3. Doğumu açıklık var sancı devamı gelmedi suni de kabul etmedi benm halimi görünce maksat sabah doktor doğuma girsin . Kadının arkasından diyor ki madem öyle neye geliyorsunuz hastaneye 🤔 banyoda sıcak su yoktu ılık su döktüm vücuduma sonra da buz tuttum. Saat 4 e geliyor ikinmam geliyor artk kaç kere seslendim öyle geldiler çatala çıktım yarım saat doguramadim böyle bişey yok ben ikiniyorum o bana bağırıyor biseyler söylüyor artık kulağımı tikadim ona şu bebek çıksın yeter diyordum 😁 bebek çıkarken de burnundan su yutmustu Allah’tan bişey olmadı bı iki saat oksijen verildi sadece. Dikiş esnasında hissediyorum acıyor diyorum yok işte orası uyuşmuyor bilmem ne bişeyler dedi en son baktım dikiş yapmayı bıraktı elini çekti Berivan hanımın uyusmasini bekleyelim dedi 😁 tm devam edin dedim yaptı bitirdi ayağa kalkmış diyor ki sen bizi çok zorladin hiç uyum saglamadin sonra burun üstü hayırlı olsun dedi çıktı gitti 😁😁😁😁