Gamzenurklc bebek_29 Ben bugün sordum canım doktordan doktora da fark ediyormuş ama 25-30 arası doktoruna göre
Gamzenurklc Bu arada kızlar memorial Dicle hastanesine gittim Mehmet Nafi sakar hocaya ve gerçekten beğendim beni çok aydınlattı tahlil sonucum için aradığım zaman bile hemen uzun uzun anlatıyor ve daha 5 haftalığım 😂
bebek_29 Ayseyrdmc- Yok yaa hem çok pahalı canım doğum ücreti şimdi 50 60 bin olmuştur zaten ben memorialde yada bağlar hastanesinde yapmayı düşünüyorum belki ani bir kararla dünya parktada da Dr ömer hocanın yanında da yapabilirim kararımı henüz vermedim daha Ekim’de doğumum
Paramedikelif Ayseyrdmc- herkesin tecrübesi farklı tabiki dediğim gibi ben çok memnundum ama o dönem memorial deydi şartlar da daha iyiydi
Ayseyrdmc- Paramedikelif evet sürekli değişiyor her şey inşallah hepimiz kararlarımızdan memnun kalırız
bebek_29 Berivanlina21 yok ben orda yapmam kesinliklee daha o gün muayene olmaya gittim hastane pislikten görünmüyordu
Sahra1221 bebek_29 diğer hastanelere göre çok çok uygun. Yanlış olmasın 600 biliyordum en son şu an değişti mi bilmiyorum.
bebek_29 Ayseyrdmc- Artık düşünmüyorum bacımm zaten 😄 ama çocuklarımın arasında çok yok yaş farkı ilk kızım 2011 doğumlu ortanca 2014 küçük 2019 buda 2025 olacak🥹 5. Bi 10 yıl sonra düşünürüm 😄 ama ben 2006 evlendim çocuğum olmadı zaten bu ilk kızımda tedaviyle oldu 🥹🫠