Bir 16.02.2019 sabah saat 8:15 de sancısız suyum gelmesiyle hastaneye geldim ve dr’um sezeryana aldı çok şükür 🙏 evladıma kavuştum... Yarın da taburcu olacağım💐
Aysel4497 Bir allah analı babalı buyutsun ınsallah neler yasadınız bırazcık anlatır mısınız bız de sezaryen olacagız da tum detaylarıyla😊😊
Tubabora Bir Allah analı babalı büyütsün inşallah 🙏🏻İğne yapılırken acı hissettin mi nasıldı bende sezeryan olacam korkuyorum panik olurmuyum diye🥺
Yilmazfatma Bir allah anali babali büyütsün inşallah bende 37+4 haftaligim heycanla bekliyorum melegimi🤗🤗🤗
Bir Aysel4497 eşimde girdi Doğuma korkacak bir şey yok , önemli olan dr dediklerini çok iyi dinlemek Doğum sonrası bol su gibi söylediği şeyleri uyguladığınızda daha kolay atlatıyorsunuz
Bir Tubabora bende çok korkmuştum hatta heyecandan tansiyonum çıktı anestezi dr sakinleştirdi, çok şükür zaten uyuşturulduktan sonra bir şey hissetmiyordunuz, önemli olan sonrası bol su içmek kahve içmek dr dediklerini uygulamak
Tubabora Bir sağol canım bazen öyle şeyler de yazılıyor ki korku gittikçe artıyor az kaldı zaten bazen genel mi olsam diyorum
Burcum91 Bir sezeruani spinal mi oldunuz?allah bagislasin canim rabbim.sagliklo sihatli olmasini nasip etsin
Burcum91 Bir spinal.olmissiniz pardon🤗 anlatrmisin biraz sezeryani bende olicam da spinal neler oluo aci duydun mu