Sinemtnaa Doktorum 35 haftalık bebeğime küçük bir bebek olucak dedi en fazla 2 kilo ölçebiliyorum dedi gelişimi için yemem gereken yada kilo alması için yapmam gereken deneyimli anneler varsa bu konuda ne yapabilirim fikir verebilecek varmı
obess Sinemtnaa bol bol sütlü tatlı tüketin. Benim de çok gerideydi gebelik şekeriniz çıkmadıysa bana doktor günde 2 kez sütlü tatlı 2-3 saatte 1 kuruyemiş meyve falan atıştır dedi. Normalde 2 ana öğün yiyordum 3e çıkar dedi öyle yaptım. Sürekli bi şeyler yedim muz yulaf yoğurtla ara öğün yaptım. Gece kalktığımda bile yedim. Nesfitin çikolatalı barlarından yedim geceleri. 12 günde nerdeyse 600 gram almıştı. Bi önceki gidişimizde sadece 100 gram almıştı bu şekilde beslenince çok gitti bebeğe.
Ronay-sm0 Sinemtnaa suan bende tam olarak ay I durumdayım hafta ve kilo olarak,açık kapanmaz kolay kolay doktor.bende ne yazık ki öyle düşünüyorum. Elimden geldiğince muz,armut,süt,kuruyemiş e yukleniyorum hayırlısı insallah
Anneoldum2 Sinemtnaa kefir iç hergün ve çiğ kuruyemişler ye alırsa en fazla böyle alır kilo alımı durmamıştır inşallah benim oğlum 38 haftalıkken 2045 gram doğdu 5 gün küvezde kaldı kilosu durmuş karnımda onun dışında sağlık sorunu yoktu çok şükür o yüzden her hafta kontrole gidin sık sık kilo alıyormu baktırın
Anniskoo0634 Canım stres yapma sana dileklerimi mutlaka günlük uy , günde ⅔ adet yumurta kır ye normal de 2 yeterli ama 3 adet al haslayıp yemeye çalış . Yiyemiyorsan günlük 2 porsiyona ayır Kaşar dilimle ye Günlükkkk mutlaka 1 bardak kefir iç sade olsun Hem sabah hem akşam 1 er bardak süt iç Tahini ekmeğine bandır ye çok faydası olur Bu dediklerimi yap bide aralarda kuruyemşs ye akşam da tavuk hasla ye çok kısa zaman da etki görürsün inşallah
Sinemtnaa Anniskoo0634 çokkk teşekkür ediyorum mutlaka uygulayacağım hepsini inşallah faydasını görürüm emeğinize sağlık önerileriniz için 🥰
Sinemtnaa obess çok teşekkür ederim inşallah benimki de alır en azından bi 400 gram almasını istiyorum umarım başarılı olurum emeğinize sağlık ❤️
ogretmenanne2407 Merhabalar canım öncelikle stres yapma bu dönemde zaten inşallah daha hızlı kilo alacaktır ki belli bir sınırın üstünde olduğu için sağlıkla doğması önemli olan, kesinlikle her sabah 2 yumurta günde iki üç porsiyon ceviz badem fındık tüket bol bol kaşar peynir bunları gün içerisine yayarak tüket ki çok sıkılma eğer şekerin yoksa mutlaka her gün muz tüket faydası olacaktır inşallah
Sinemtnaa ogretmenanne2407 ayy çok teşekkür ederim emek edip cevap verdiğiniz için çok faydalı oldu benim için yazılanları mutlaka deniycem kaşar çok sevmediğim için hep tost yapıyorum zaten devam edicem o şekilde tüketmeye inşallah faydası olur 🙏🏻
Sinemtnaa Ronay-sm0 ben yukardaki tavsiyelere uydum ve stres yapmadım kiloda artış gözlemledik şükür inşallah sizinki de sağlıkla dünyaya gelir ❤️🫶🏻🙏🏻
Arzu19988 Benimde bebegim 35haftalik iki kiloya yakin dogdu ama kuveze sadece wekeri dusuk okdugu icin girdi.cok kucuktu evet ama hizli kilo aldi.hic ama hic caninizi sikmayin stresten bebekde etkilenir doktor komtrolunu aksatmayin bebegin hareketlerini takip edin.ve kasar peynir sut muz gunde 2-3,tane sabahlari yumurta yiyin.ceviz bunlar kilo.aldiriyor.bebege ben bunlarla kilo.aldirmisdim.kizima.saglikla.gelsin.ama.kucuk.dogarsaxa korkmayin.kuveze girmez girse bile bir iki gun oda girmez ya merak etmeyin.