Gamzenurklc Kızlar şuan beta hcg 1481 kese görür müyüm? Siz ne zaman gördünüz acaba ? Yarın doktora gitmeyi düşünüyorum
Nurbesteee Gamzenurklc canım 6 haftalıkken görmüştüm ultrasonda kalp atışı çok net duyulmamıştı 2 hafta sonra gel 8 de net duyulur demişti doktor öyle de oldu beta hcg bilmiyorum söylememişlerdi hastanede o zaman
petronix Gamzenurklc 6 haftalıkken keseyi gördük 8 haftalıkken kalp atışını duydum. Bir iki hafta daha bekleyin derim hem kese oluşur hem kalp atışı. İki kere heyecan yapıp sık sık gitmemiş olursunuz tabi yinede siz bilirsiniz çünkü 8 de bile kalp atışı duymayan gördüm.
Gamzenurklc Nurbesteee Anladım kuzum zaten ilk zamanlar hastaneye gidip geleceğiz 1 hafta arayla sanırım ☺️
Gamzenurklc petronix evet doğru söylüyorsun kızımda sanırım 7 haftalıkken kalp atışını duymuştum şuan benim tarihime göre 4+5 haftalık
senem0987 Öğrendiğim gün 4+4 dü 2786 hcg idi kese görmedik 4+6 da gördük 6+1 de de kalp atışı gördük çok şükür şuan 12+3 üz 🌸🧿
smg19 senem0987 benim şu an 5+1 benim hesabıma göre,4+4te biz de göremedik 3 binlerdeydi hcg. yarın görme ihtimalim var o zaman yarın doktora gideceğim tekrardan 🙏
Nurbesteee Gamzenurklc yok canım çok gitmezsin ben gittiğimde idrar kan ve ultrasonda gördükten sonra 6 hafta sonraya çağırmıştı taa ikili test için sonrasında özele devam etmiştim zaten gitmedim sadece acil kanama durumunda falan gel hemen bekleme diyorlar genelde
Sevl Canım ben 4 haftalıkken gittim keseyide gördüm minik minik kalp atışlarıda başlamıştı onuda duymuştuk şükür