Bseldatgain KLORAKHANIM ya aynadan bakıyorum düşük gibi eşim de şimdi diyo 2-3 gün öncesine göre farklı diyo
Bseldatgain 5_erkek_annesi ay çok korkuyorum canım yeminle 😐😁 hemde heyecanlıyım sizin normal mi oldu
5_erkek_annesi Bseldatgain korkma canım stres yapma herşey bir anda oluyor zaten benim 3 normal doğum 1 sezeryanım var 🤗
KLORAKHANIM Bseldatgain illa ki düşecek ama yüksekten düşer gibi de drgil içte yavaş yavaş düşüyor düşmesi de lazım zaten, ama doguma girmeden önce fotograf çekilin, yuh resmen dizimde taşıyormuşum diyeceksiniz
Bseldatgain MaviNur25 açıklık olduğunu siz kendiniz hissettiniz mi bu arada ben tuvaletten çıkamıyorum hiç baskı var çok
MaviNur25 Bseldatgain hayıır hissetmedim doktora gittiğim de aşırı baskı ve bel ağrım var demiştim akşamında zaten nst cekilmiştim bu sıkayetlerle bişi cıkmadı sabah muayene edecekti neyse gittiğimde baktı 2 cm acılmıs dedi
Bseldatgain myangelson bugün doktor kontrolüne gittim sancım olduğu için doktorum karnın aşağı inmiş dedi bebek baş aşağı pozisyonu almış ondan öyle oluyor dedi normalde yan duruyordu 😊 biraz da düzensiz kasılma çıktı
Zeyn2203 Bseldatgain ayaklarınızın altına yastık alarak uzanın bir haftada 27 mm 33 mm çıkmıştı ben çok faydasını gördüm
myangelson Bseldatgain hem pozisyon kaynaklı hem de düşmüş yani 😅 Rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻❤️
Bseldatgain Nc34 benim bebek yan duruyordu 2 hafta önce gece ağrım çok oldu bugün kontrol e gittim doktorum karnın aşağıda dedi bebek baş aşağı pozisyonu almış ondan öyle görünüyormuş 😊 nst de kasılmam çıktı biraz düzensiz şimdilik durum bu canım