Onurbanuu Dün sabah gelen pıhtılı kanama geçti ıgne kullanıyorum+oksapar az az kahve leke gelıyor tahmını ne zamana gecer acaba 🤔 aspırını kestırdı,bı haftalarda asırı uyku halı oluyormu her odada uyuyasım gelıyo😵💫
Onurbanuu Onurbanuu carsamba doktor kontrolu var ozamana kadar yatmam soylendı burda da bı kac kısıyle konusmustum da ıkı uc gun sonra tekrar olurmu bılemedım
MnvAkcl Onurbanuu kahve lekeler 2-3 gün daha sürebilir ama o önemli değil. Kanamanın bittiğini gösteriyormuş. Benim de az pıhtılı kanama sonrası kahve lekeler devam etti ama tekrar kanama olmadı korkmayın sakın 🙏🏻 Bu haftalarda sürekli uyuma isteği çok normal
nezzzi Onurbanuu benim de 9. Haftamda olmuştu kanamadan sonra bir ay kadar kahverengi ya da açık kahverengi lekelenmelerim oldu. Bol bol dinlen uzan ayaklarını yüksek tut mümkünse hiç iş yapma canımm inşallah hemencecik atlatırsınn 🌸
MnvAkcl Onurbanuu Kanama alanı olmadığı için doktorum ekstra dikkat et filan demedi sürekli yatmadım ama kendimi de yormadım. Progestan ilaç verdi 1 hafta kullan gel dedi çarşamba kontrole gidicem bakalım 🙏🏻 Bu durumu iki kere yaşadım biri 6+3 deyken biri de daha yakın zamanda 10+5 deyken oldu. İkisinde de kanama kısa sürdü ve sonrasında kahverengi lekelenme oldu. Kasık ağrısı filan oldu tabi öyle olunca daha da çok korkuyorsunuz ama korkmayın bebekler çok güçlü tutunuyorlar Allahın izniyle 🙏🏻
Onurbanuu nezzzi tesekkur ederım evet oyle yapmaya calısıyorum bu haftalarda sıslık yıne kasık bel agrınız oluyomu
Onurbanuu MnvAkcl evet banada dedıler kanama alanı yok dıye yolksac kesesı vs var dedı progestan ıgne kullanıyorum ıkı kere gunde bakalım benımde var bakalım