Kiraz63 Busranur_mnts evet canım dün kese gördüm çok küçük ama doktor dedi geç döllenme günüm 10.gun geçiyor normalde kalp atışı duymamız gerekiyodu ama baya küçük dedi doktor
Masalseyhan @Busranur_mnts Pik 3 hazirandi son iliski 5 haziran ben dun kan verdim negatifti erken verdm sanirm 🤭 belirtm yok suan beyaz kremsi akıntı haricinde. Dun kasikta batmalar oldu. Bakalim adete 5.6 gun kaldi 🤗 sen test yapmadınmiiii
Busranur_mnts Masalseyhan testte gölge gibi var sanki emin olamadım kan verdim de çıkmadı bugün ya hastaneye vermiştim bi sorun oldu galiba sinir oldum yaa çıkmazsa yarın bi daha gidicem
Masalseyhan Ay hadi insallah vardirr ya saat kaçta verdin kanı cnm. Ben dün 2 de verdim aksam 6 da çıkmıştı
Busranur_mnts Masalseyhan sabah 9 da verdim yaa hastaneyi arıyorum santralden polikliniğe atıyor orda açan olmuyor hep aynı hastanede kan veriyorum hormon vs en geç 2.5 saat sonra çıkıyordu
Busranur_mnts Masalseyhan bugünden ümidim kalmadı artık yaa bi sorun oldu ya kayboldu ya da sıkıntı oldu yarın gidebilirsem giderim inşallah
Busranur_mnts Masalseyhan yaa bekleyeyim bakalım çıkar inşallah en kısa zamanda 10 dkda bi bakıyorum e nabız bıktı benden bazen sayfayı açmıyo :D