twokidsmom Az önce babasiyla dışarıdan geldiler. Sokak kedisiyle oynarken bileğinin ic tarafinda 2 tane çizik gördüm biraz kanlanmis şekilde. Kedi tirmalamis. Ay cok sinirlendim eşime ya her zaman cok dikkat et derim aşısı olmayan kediler için. Sabun ve bol suyla yıkayıp kolonya ile temizleyip yarabandi yapıştırdım. Acile götürecem uyuyup uyandıktan sonra çocuk. Bisey olmaz dimi kızlar. Sonuçta sokak kedisi kuduz olup olmadığını da bilmiyoruz yani.
Asd92 twokidsmom gecmis olsun benim oğlumu da tırmaladi yüzünü.kanadi bayağı.doktor özellikle kanama olduysa mutlaka kuduz aşısı yapmalıyız dedi.4 doz oldu belirlenen günlerde.sizde ihmal.etmeyin
Emirnokta twokidsmom canm benim 7 yaşındaki oglumu tırmaladi doktora götürdüm 4 doz aşı vurulduk kuduz aşısı riske atamazdim kanayin a
yasmincasmin twokidsmom merhaba 2 hafta önce aynısı başımıza geldi 3.5 yaşında oğlum. Dediğiniz gibi güzelce temizleyip akşamına acile götürdük aşı tedavisi başlandı. Muhtemelen sizinde öyle olacak. Bende korktum riske atmak istemedim çok şükür sorun yaşamadık
twokidsmom yasmincasmin cok geçmiş olsun size de. Aşıdan dolayı bir yan etki yaşadınız mı acaba? Cok endişeliyim şuan. Bir an önce uyansa da götürsek
yasmincasmin twokidsmom teşekkürler sizede geçmiş olsun. Biz hiç bir yan etki yaşamadık. 4 doz olacak şekilde bir plan yaptı doktor bize. Yarından sonra don dozunu olacak. Sakin olun sorun yaşamayacaksınız sizde Allah’ın izniyle 🙏
Hashasim2020 Ne kadar erken götürseniz aşının etkisi için o kadar iyi ilk 12 saat götürmek gerekiyor. Bizim de başımıza geldi 4 Doz aşı + kuduz serumu yapıldı sorun olmadı merak etmeyin, Sadece bir an evvel götürün çok geçmiş olsun ♥️
twokidsmom Hashasim2020 uyanmasını bekliyorum hâlâ. Uyanınca hemen götüreceğim. Daha 1 saat olmamıştır. Evlat olunca en ufak bisey bile büyüyor insanın gözünde. Allah korusun tüm çocuklarımızı
twokidsmom Asd92 götürdüm canim, biz de ilk doz aşıyı olduk 3 doz kaldı. Ekstra olarak antibiyotik de verdi. Tirmaladigi yerde enfeksiyon riskine karşı.
twokidsmom Emirnokta götürdüm canim, biz de ilk doz aşıyı olduk 3 doz kaldı. Ekstra olarak antibiyotik de verdi. Tirmaladigi yerde enfeksiyon riskine karşı.