oglussannesiiii Kızlar hiç verdiniz mi cuma günü vericem ama nasıl vereceğim bilmiyorum utanıyorum 5 litrelik su şişesine doldur dedi bide😂
Mervebalemir oglussannesiiii ben verdim ama hastaneden temin etmiştim doldurulacak şeyi size vermediler mi 2.5 litrelik plastik kutuydu
MaviNur25 oglussannesiiii 24 saatte 5litre olabilcek mi acaba 😂😂 ben 2 sefer verdim 2,5 bile zor oluyodu valla 🤦🏼♀️
AnayimBenAna_ oglussannesiiii ay aklıma geldi ananem hastanede yatarken kapının önünde 24 saatlik idrar vardı 5 litrelik, odada yatan diğer hastanın yakınları zeytinyağı sanmıştı konuşuyolardı aralarında 😁
oglussannesiiii akkrn protein kaçağı felan var mı diye bi kere idrar verdim sabahtan 4 gün önce birşey çıkmadı bide 24 saatlik idrar istediler
miiaa1 Bende verdim ama banada hastaneden vermişlerdi plastik kutuyuu, utanma hiç senin ve bebişinin sağlığı içinn🥹
MaviNur25 oglussannesiiii utanmanı gerekiticek birşey yok canım önemli birşey birşey bu asla cekinme şişeyi siyah iiçi görünmeyen poşete koyuyordum ilgilnen kişilere verdim yapacak bişi yok
Seltun oglussannesiiii hastaneden vermislerdi siseyi banada. Pet sisenin disini bantlayabilirsiniz teslim dderken diger insanlarin gormesinden cekiniyorsaniz zaten posette tasirsiniz gotururken. Onun haricinde mecbur vereceksiniz korkunun ecele faydasi yok mantigi:) ben kucuk siselerde idrar verirken bile peceteye sarip goturuyordum laboratuardakilerin umrunda olmuyor biliyorsuniz ki💞