[silindi] ErsBegAs bence gerekli kuzum ya. Ağızlarından nefes alamadıkları için burunlarının sürekli temiz olması gerekiyor
Hilalgl Kaynanam bebek yıkarken (7 çocuğu 11 torunu var) boynundan tutup sallandırıyomuş yenidoğmuş bebek boynundan tutulur mu o şekilde yaa benim yengem de tüm yeğenlerini falan hep bebekken yıkadı ayaktan tutup baş aşağı sallandırıyo ama kısacık şekilde boyunu ilk kez duydum bişe demedim kesin benim çocuğuma da yapar
Sevdece Blueeberryy kayinvalidemin kırkı çıkmamış bebeğimi suya alıştırmak için şekerli su vermesi şoku
patulii ErsBegAs bence alın, oğlum yeni doğan iken nefes borusuna mama kaçtı, nefes alamadı, aspirstörle çektim burnunu öyle açılmıştı çok şükür, ölümden dönmüştü tabi sonrasında hastaneye de gittik allahtan ciğerine kaçmamış
Guzelanne56 Blueeberryy ayyyy teyzem öyle yapardı çorba alırdı dışarıdan asla evde de yapmazdı o, çorbaya ekmek dogrardı ağzına koyar kabasını alırdı yedırırdı çocuğa. Bide anannem şey yapardı çocuk yenı dogmusken çocuğu cırılcıplak soyar elıne tuzu bocalar çocuğun vücuduna tuzla masaj yapar ağzına surerdı tuzu kokmasın dıye bıde tüpün üstünde çocuğu bı tur cevırırdı adetmış. bana demezler mı tuzlayalım dıye bı carladım çocuğumun bo*klu bezını bıle elletmedım elıme gecseydı çocuğu maf ederlersu
AnayimBenAna_ Guzelanne56 kokmasın dıye bıde tüpün üstünde çocuğu bı tur cevırırdı adetmış. Bunun bi tık istü cağ kebap niyetine şişe takıp çevirmek.. ne salakça şeyler bunlar yahu
Blueeberryy AnayimBenAna_ 🤣🤣🤣 valla degisik seyler yaa onceden bosu bosuna hep bebekler ölmuyomus iste
Canan1991 Kırk banyosunda anneannem yiğenlerimi ilk bacaklarından sonra boynundan tutup salladı ay napıyosunuz dedim boyu ve boynu uzun olsun diye dedi şimdi benim kızım olacak inşallah benim kıza da yapmazlar