hhb53 Kaçıncı haftada hissetmeye başladınız. 14+6 yım. Daha erken hissediliyor diyorlar ilk hamilelige göre
S-nur1 Evet ikinci o şekilde oluyormuş 13/14 de hisseden çok duydum ben ilk gebeliğim şuan 16 da ilk olarak o kelebek uçuşması gibi hissettim sonra ⅗ gün içinde tekrar oldu 18.deyim arada sırada oluyor o kıpırtılar😍
ikibebelianne-M hhb53 suan cok erken hissetmeniz icin 18.-19.haftalarda pıt pıt hissetmeler başlıyor ama asıl hareketleri ben 22 gibi hissetmeye başladım. 29+4 suan baya ayagini falan anliyorum minicik bir ittiriyor icerden
Seyda-06 hhb53 ben hissetmeye sanırım bi 11 gibi başladım ya 14 haftaya geldim şimdi daha emin oluyorum bebek hareketi olduğundan ama ozamanlar tam emin olamıyordum şuan eminim ama ilk tam emin olamıyordum üma titreşim gibiydi
Gizmmis hhb53 ikinci gebeliğim ve ikiz oldukları için mi bilmiyorum 12. Hafta dayız ben net hissediyorum ilerleyen haftalarda napcaz acaba 😂
hhb53 Gizmmis çok erken hissetmeye başlamışsınız benimde ilk gebeliğim ikiz kızdı 20 de hissetmeye baslamıstım. Bir de şey diyorlar erkekler daha erken hissedilir kızlar geç hissedilirmiş
efsanee_ hhb53 17 18 haftadan sonra hissedilıyor. 17 de hissettim bnde. Bi dr dinlemiştim daha erken hissettim diyenler bağırsak hareketleriyle karıştırıyor demişti.
44Nurgul33 hhb53 ikinci gebeliğim 15. Haftada hissetmeye başladım şuan 26 haftadayız ve çok yaramaz şimdiden hiç durmuyor karnımda🤣