Meleklerininannesi 36 haftalığız öğleden sonra Doğuma alınacam sancılar başlamış bebek küvezde kalabilir ne olur dua edin moralim çok kötü 😔😔
tubatayfun Meleklerininannesi allah yardimcin olsun saglikla kucagina alirsin insallah bebegin insallah cok guzel gelismis olurki kuveze alinmaz
Mi1007 Meleklerininannesi canım korkma ikiz anneleri ne yapsın 50-60 gün küvez yolu bekliyorlar bazen bir hafta.. ve küvezde çok iyi bakılıyor merak etme bebeğin için hayırlı olan ne ise o olsun Allah gönlüne göre versin😘
Rmysnssmnsf Meleklerininannesi canım geçmiş olsun bi avazda kurtul küvezde kalmaz inşllah bütün gelişimi tamamlanmış oluyor benim bildiğim
Meleklerim Olmaz vanm nüyük ihtimal merak rtme bnm kıxım 37+4 te 2900 doğdu hemen verdiler yanıma ayrıca yenidoğan yoğun bakım hemşiresiydim bi zamanlar pek sanmıyorum küvoze alacaklarını
Meleklerim Oksijen ihtiyacı olsa bilr bikaç saat belki alırlar inşallah olmaz kavuşurısun hemen bebeğine moralini yüksek tut
Esncn Meleklerininannesi 36hafta olunca bende küveze alınmıyor diye biliyorum canım rabbim yardımcınız olsun gönlünü ferah tut
MerveTaer Meleklerininannesi sabah burda gördüm bi anne adayımız 26 haftalık Doğum yapmış 2 ay kalıcakmış her halimize şükürler olsun benim teyzem 2 oğlunuda keyfi olarak sezeryan la kilosu iyi olduğu için 37 de yaptı dualarımız seninle Rabbim yardımcınız olsun senin ve hastanelerdeki tüm yatanların