bebek_29 Hangi bebek mağazanın ürünleri kaliteli ve uygun 19+5 haftalıgım henüz birşey almadım 20. Haftadan sonra başlamayı düşünüyorum neler alınmalı ilk başta ? hastane çıkışı alacağım ilk 🩵
2121nehir bebek_29 ben herhangi özel bir mağazadan almadım kumaşı kalitesi ve uygunluğuna bakarak herhangi bir mağaza veya dükkandan aldım gerckten kumaşları çok iyi kaliteli ama size önerim e bebek veya civilim bunlar gayet güzel
petronix bebek_29 Ebebek ve Civilden almıştım şimdi 3 yaşında Civilden alıyorum. Yine hamileyim 27 haftalık ebebekten alıcam.
Deletedmom254 bebek_29 ebebekten, trendyol butiklerden, lcwdan aldım, özellikle Lcw kumaşları çok güzel geldi bayıldım onlara birde H&M’den yenidoğan zıbınlarını aldım hem kısa hem uzun kollu pamuk ve çok güzel geldi 🌸
reyhan03K Kızlar bende 21. Haftaligiz bugün bende alışveriş yapacağım ama detaylida doktor bana cinsiyet söylemedi son anda ben sordum kız dedi kesin mi dedim kendi doktorun teyit etsin dedi bacak arası falan göstermedi zaten detaylida 5 dk bile sürmedi napsam almaya başlasam mi birdaha ki doktor kontrolünden sonra mi baslasam
Deletedmom254 reyhan03K ya ben aldıklarıma bakıyorumda genelde unisex zıbın tulumlar, sizin yerinizde olsam önce onlarla başlardım böyle daha atıyorum tütülü pembe kıyafet alacaksam 30dan sonra alırdım cinsiyetsiz de alınacak çook şey var çünkü 🫠
Accountant bebek_29 LCW e bebekten falan aldım kıyafetlerini onun dışındakileri internetten aldım internetten almak çok daha uyguna geliyor