3_bebelianne G12s_18 3.bebişim benim Büyük kızım 10yaşında oğluşum 27aylık 34haftadayım şuan kızım olacak 💓
Eruveydaozcan G12s_18 20 Haziran da inşallah bir an önce gelsin istiyorum 🥹 ekranda öyle görmek beni çok mutlu ediyor Sizin kontrol ne zaman ?
Elif_arnk Arasum fetal dna anne kanından bebeğin dnası ayrıştırılarak kromozomal anomali olup olmadığını inceleyen bir tarama testi. Aslında 2li 3lü test gibi ama bu testlerin doğruluk oranı %80lerde iken fetal dna doğruluk oranı %99 ve yurt dışına kan gönderiliyor testler orada inceleceniyor.
Pembe_bulut G12s_18 2. Gebeliğim oğlum 4 yaşında 26+1 haftalık kızıma hamileyim kalça/bel ağrıları zorluyor bu ara Allah kolaylık versin tüm gebişleree 😍 bu çarşamba günü şeker yüklemesi, haftaya çarşamba detaylı ultrasonumuz var inşallah 😊
Elif_arnk Benim ilk hamileliğim 12.haftanın ortasındayız henüz cinsiyet belli değil bu hafta kontrol var 13.haftada olacak bir umut cinsiyet öğreneceğiz diye düşünüyorum
Elif_arnk 11.haftaya başlarken doktor demir ve d3 başlattı siz ne zaman başladınız çok erken değil mi diye endişe ettim
Elif_arnk Bir de fetal dna henüz verdirmedi doktor siz kaçıncı haftada verdiniz perşembe 13.haftaya giriyor olacağız