Muhammederva 4 yaşında bir kızım var şu an 2.hamileliğim 34. Haftadayız iyice ağırlaştım 35. Haftada sezeryan için gün almaya gideceğim 38. Haftada sezeryana alınacağım
291020 G12s_18 benim 3.hamileligim 2 kayıp yaşadık inşallah bu bebeğimizi sağlıklı hayırlı bi şekilde kucağımıza alırız hepimizi güldürsün rabbim
bebek49 G12s_18 2.gebelik pasam 1 temmuzda 3 yaşına girecek 37+3 2.kez erkek annesi olacam bu gebeligim cok zor geçiyor son 1 aydır agrilarim şişlik cok haftaya dogum olacak Allah nasip ederse inşallah
denizzderya Merhabalar Allah nasip ederse eğer ilk deneyimim olacak. 11 hafta 3 günlük hamileyim.Sizce cinsiyetini ne zaman öğrenebilirim🙏🫠
Aycegul G12s_18 kızım 26 aylık kız 👧 ikinci gebeliğim 31 haftalığız oğluma hamileyim 🤰 kızımda bu kadar ağırlaşmamıştım şuan halsizliğim baskılar arttı şimdiden mide bulantılarım hala devam ediyor et tavuk balık aylardır yiyemiyorum hala
Havva-Saribas Benim 2. Gebeliğim 29 haftalık olduk 1 tane oğlum var buda kız olucak inşallah rabbim isteyen herkese hayirli evlatlar nasip etsin insallah her zaman oyle dua ediyorum 🤲