G12s_18 Benim 2.hamileligim kızım 21 ay 15 günlük 12 haftalık hamileyim şuan normal geçiyor sizde durumlar nasıl ♥️
Nurbl 3.gebelik şuan 12w içinde şimdiye kadar çok yorucu ve zorluydu bu hafta hafifledi fetal DNA yla öğrendik oğlumuz olacak inşallah 💙🌈
G12s_18 defnevedoruk Maşallah sağlıkla dogsun inşallah Benimkilerin arası da seninkiler kadar olacak 🩷
Smyye1B G12s_18 2ci hamilelik 3 yaşında oğlum var 25 haftanın içindeyim 2kez erkek 3kezde kız dediler . Bu hafta içi ne derseler onu kabul edeceğiz ☺️
feyzaaa Smyye1B yaaa bana da iki kere erkek bir kere kız dediler 😁 haftaya gideceğim 16 haftayı doldurmuş olacağım çok merak ediyorum
hhaziran G12s_18 ilk kızım 5 yaşına girecek 35+0 2. Kızıma hamileyim 👧🏼👧🏼♥️ 2. Hamileliğim daha zor geçiyor🥲
G12s_18 hhaziran Benim de öyle ya bunda kanamam oldu ağrım çok oldu ilkinde hiçbir şey olmamıştı 🙂↕️
2Princess1Mom G12s_18 3. Hamilelik. 1 kızım var 5 buçuk yaşında. 2. Kızıma 34+2 haftalık hamileyim. Bir de cennet kuşum oğlum var. 🥰 son 4 haftamız 38 de sezaryen olacağım. Hazırlıklarla boğuşuyorum. 😊
UraSsmom G12s_18 2 çocuk (erkek) biri kreşe gidiyo git gel hamile halimle zor oluyo bu sefer çok yoruluyorum valla ilk 2 hamileliğim prensesler gibi geçmişti oysaki