Mahidevran61 Kizlar ben tetanoz aşisi oldum 1. Dozu ama 2. Dozu olamadım cnkü agrılarim oldu doktor ağrisi ve düşük riski olanlar yaptiramaz dedi ve yaptiramadım . Bi sıkıntı olur mu ki ? Hiç olmayan var mi
efsanee_ Mahidevran61 sağlık ocagındaki dr. Bi danış istersen canım. Bizimki 20den sonra herhangi bi ayda yapılabilir dedi. Belki daha sonra 2. Yi yaptırırsın
Zmraemr Mahidevran61 koldaki ağrı tetanozdan sonra çoğu kişide görülüyor ki Dr neden öyle demiş? Ben 2 dozuda yaptırdım buz koydum ve üzerine yatmadım doğumu da yaptım 18 gün oldu hiç de sıkıntı yaşamadım 3.dozu da olacağım
Agg0207 Mahidevran61 ben hamileliğimde hiç yaptrmadım hiçbir sıkıntı olmadı doktorumda illa yaptr demedi zaten
Mucizemiz4735 Mahidevran61 hm anladım ya ben yarın 20. Haftaya giriyorum her gün günde bir iki kez hissederdim bebeğimin hareketlerini bugün sabahtan hiç tık normal mı acaba siz az çok biliyordunuzdur 30.haftadadınız ya
aylaacetin Mahidevran61 benimde ilk hamileliğimde aşıdan bi süre sonra erken doğum riskim başladı kanamayla birlikte hastaneye yattım şuan 2.ye hamileyim asla yaptırmayı düşünmüyorum aşının tetiklediğini düşünüyorum
Mucizemiz4735 Hirazeynep geçmiş olsun rabbim mukafatını versin tez vakitte neden peki acaba ne kadarlıktı
aylaacetin Mahidevran61 sağlık ocağından arıyolar mı peki gidip imza falan atmak gerekiyor mu yaptırmak istemiyorum diye
BurcuuA Mahidevran61 ben oldum 1.yi yarında 2. Olcam doktorum bana 2.yide ol dedi ama benim ağrım sızım düşük tehlikem olmadı çok şükür gebelikte