Visenya Yuuki Bende Temmuz annesi olacaktım Sat 18 Ekimdi ama bebeğim 32+5’te jet hızıyla gelmek istedi 🥲 5 gündür ayrıyız, küvözde yavrum 🥹
Yuuki Visenya Olsun bunda da vardır bir hayır sağlıklı olsun toparlansın bir an önce kavuşun inşallah 🩷🩷
-Nur- Meltemanneolsun Ay çok sevindim benim ilki normaldi doktor ağustos 3’e kadar yolun var dedi ama ben sıcaklarında verdiği yetkiye dayanarak o kadar bekleyemem gibi 😅♥️
aysetcdmr_ Cgladmr ayy çok heyecanlı ve korku doluyum gün azalıyor 🥹🥹 inşallah hayırla sağlılla ve kolaylıkla doğuralım
ikibebekbiranne_ Faziletsolak aaaa neden başlatıyor ki? Tahmini doğum tarihi 3 Ağustos olarak görünüyor ya… Allah bir avazda kurtarsın inşallah
Faziletsolak ikibebekbiranne_ gebelik şekeri var insülin kullanıyorum o yüzden 37-38 gibi başlatmak istiyor doktorumuz
Btl_akkurr Yuuki sat 31 Ekim kuzum doğum muhremelen temmuz ortası yada başı olur sezeryan bundan önceki doğumla arada fazla yok diye bakalım 12 Haziran kontrolum var ne derse artık doktorum
07-humeyra Zeynepsinejan ayniyiz sizinle sizin satla farkli gidiyor doktor ultrasonumu baz aliyor dogum icin
Zeynepsinejan 07-humeyra bugün yatış verdiler insülin yüzünden normalde kontrolüm vardı son adet tarihini baz alıyor sanırım erken dedi bana doğum için valiz hazırlamaya kaçtım eve duş felan aldım öğleden sonra yatıcam bakalım ne olacak
Faziletsolak Yuuki gebelik şekeri var insülin kullanıyorum o yüzden 37-38 gibi doğumu başlatacağını söyledi
YaseminNurcanSu 1234zm 1420 gram dogdu 😊canm protein kacagi cok yuksekti gebelik zehirlenmesinden dolayi 2 doz ciger gelistirici vurunmustum solunum sıkıntısi yok olmadi sukur 30+4 hafta ile uyumlu dogdu kilo icin yatiyoruz suan
1234zm YaseminNurcanSu tekrardan çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda kavuşursunuz bebişinzie peki acaba ultrasondaki kilosu ile doğduğu kilosu arasında çok fark var mıydı
Zeynepsinejan 07-humeyra en son 3300 dü on gün oluyor 37. Haftadayım yarın kontrole gideceğim bakalım ne diyecekler
Yuuki Demet_yldz Daha alamadım bende sizden 9 gün ilerideyim satta bu mantıkta temmuz ikinci haftanın sonlarına doğru gün verir sanırım 🫣 çok heyecanlı ya