Thirtyynovember Thirtyynovember gebelikten önce kullanıyordum ama gebelikte dozunu arttirdilar değerlerim değişince
Mor-kelebek ikibaloglanannesi Darıca tarafına yakınım daha çok sen neresindesin 😇 rabbim sağlıkla büyümeyi nasip etsin inşallah 🌸
ikibaloglanannesi Mor-kelebek Gebze Mustafa paşa caminin oradayım. Ailem de darıca Osmangazi de :) yakın sayılırız o zaman Amin inşallah ❤️
Nursma Mor-kelebek Bende Darıca Emekte oturuyorum. Yeni taşındım Bursa’dan. 😊 Hangi doktora gidiyorsunuz ?
Mor-kelebek ikibaloglanannesi ya ne güzel kaç yaşındasın acaba 😇 yakınmsz bayağı 🌸 evlendikten sonra bide çocuk olunca sosyal hayat bitti ya anca eşimle çıkıyorum dışarı
ikibaloglanannesi Mor-kelebek 28 yaşındayım:) valla öyle bende iki çocukla anca eşimle çıkıyorum gerçi apartman da yaşıtta yok full yaşlı😂
Mor-kelebek Nursma yaa ne güzel hayırlı olsun hoş geldiniz 😇🤭 benim çok karışık cnim ya dem devlet hem özele gidiyorum. Sabit doktorum Büşra budak vm medicalde sen hangi doktora gidiyorsun
Nursma Mor-kelebek Bende Yüzyıl hastanesi Seher Çınara gidiyorum iki kere gittim sadece bakalım yarın yine gideceğim inşallah.
Mor-kelebek Nursma seher hanımı çok duydum gerçekten iyi bir doktormus. Muayene ücreti ne kadar acaba yüzyıl da