NazAkyol06 Burada sezeryan doğum yapan var mı ? Memnun kaldınız mı ? Bilgi verir misiniz biraz, 🥹 süreç nasıl ilerliyor acaba ? 36 haftalığım orada doğum yapmayı düşünüyorum. Ama olumsuz bi kaç şey duydum beni çok etkiledi
Yazmelegi_ NazAkyol06 eşimin arkadasi var onun eşi yaptı 2 ay olcak. Yanında tek kişi kaldı oda kadın ama hiç kimse ilgilenmedi dedi taburcu olurken bi gelip bakmışlar bebege o.kadar onun harici kimse ilgilenmemis. Ameliyat süreci de iyi değildi dedi ama detaylı sormadım ben. Tabi herkeste aynı olcak diye bisey yok
38tk38 Ben 10 gün önce orada doğum yaptım çokta memnun kaldım . Ameliyathane ekibi olsun ebeler olsun hemşireler olsun hasta bakıcı olsun hepsinden de memnun kaldım. Merak ettiklerin varsa cevaplayabilirim
mutlutablo 38tk38 merhaba normal doğum mu oldu sezeryan mi acaba? Ben 38 haftaligim doğumum normal gözüküyor ve herkes ikiye bölünmüş kimi memnun kimi memnun değil 🤦🏻♀️ açıkçası korkuyorumda. Bir de memnuniyetsizligi ben kendimize de bagliyorum o da şöyle; hani stres korku endisemiz oldugu icin bu durumumuzu ebe doktor hemsirelere yansıttıgimizdan olumsuz görenlerin bundan dolayi gördüğünü düşünüyorum. Çünkü nstde ebe ilgileniyor o kadar tatlilar ki acile gittigim zamanda acilde ki doktor hemsire vb.cok ilgili oluyor
38tk38 mutlutablo sezeryan oldum sancı odasında refakatçimle beraber kaldım . Sezeryana girerken refakatçimi çıkardılar. Yarım saate doğum oldu benimle beraber odaya çıktı refakatçim , bebekte benimle birlikte çıktı 10 dakika babası bebeği görsün dediler öyle çıktı babasıda . Ziyaret saati dışında alınmıyor kimse odalara
mutlutablo sevaldqn1 yaa süreç nasıl geçti? Benim yarın nstm var hep bas gelisti bebeğim hâlâ öyle mi bakalım 🥺 Telefon vs alabiliyor muyuz yanımıza? Şeyden soruyorum benim annem yatalak ve yanıma gelecek şuan kimsem yok 😔 telefon almaya izin vermiyorlarmis galiba Bir de nasil ilgleniyorlar vs hep pozitif kişiler denk geliyor hastanede bana bu yönden endişe etmiyorum ama işte yine ilk bebegim diye stresim var 🥺
sevaldqn1 mutlutablo telefon vs yasak birtanem sancı odalarında tek kişi.oluyorsun ve yanında tanıdığin biri vs malesef olmuyor benim doğum anımdaki ebeler çok tatlıydı bana yardımcı olmuşlardı baya refakatçi için de kadın olması gerekiyor
Sila199 @NazAkyol06 ben Mart ayında sezeryanda doğum yaptım hemşireler ebeler felan güzel ilgilendi sürekli geldiler ben sütüm gelmiyor bebeğe mama verelim diye annemi hemşirelere göndermiştim çok ağlıyordu 4 tane hemşire vardı hepsi geldi baktı ilgi felan güzeldi sadece yer sıkıntısi vardı ertesi gün taburcu etmişti doktor
mutlutablo sevaldqn1 gizli alabiliyormusuz galiba yani sessizde olursa sorun olmuyormus sanırım 🙈 bunu yarin sorayim doktoruma Ya ilgili olmalarına sevindim ben panik atak hastasiyim anlik atak geliyor ilac kullanmiyorum hamileligimde bu durum cok rahat gecti ama iste dogum panigi geliyor 🙈🙈
sevaldqn1 mutlutablo akışına bırak tamamen sana diyorum ama 2. Doğumumu yapabilirim her an bende öyleyim endişe korku panik herşey varrrrr🥲 gizli alabilirsin tabiki ama sen doğum yaparken eşyan vs varmı diye odaya bakıyorlar o konuda da bilgin olsun ona göre hareket edersinn🥹
Begonvil15 Kızlar bir yerde görmüştüm artık sancı çekerken de kadın refakatçimizi galiba yanımıza alıyorlarmış yakın zamanda doğuran var mı alıyorlar mı gerçekten
slcn_mom Begonvil15 evet canım Burdan konuştuğum bir arkadaşım bir hafta önce falan normal doğum yaptı sancı çekerken refakatçiyi yanına almışlar